10 híres színész, akik forgatás közben haltak meg

  • 1 év ago
  • 292804 Views
  • 29 27
10 híres színész, akik forgatás közben haltak meg

Sajnos a halál nem várat magára és bizony sokszor olyankor csap le, amikor az ember a legkevésbé számít rá. Ez történhetett ezzel a 10 színésszel is, akiket forgatás közben ért utol a vég és már nem tudták befejezni a filmet, de persze ez ma már nem okoz gondot a filmkészítőknek és megoldották, hogy nekünk fel se tűnjön, hogy valójában már csak a virtuálisan életre keltett színészt vagy a dublőrét látjuk.

Következzék hát 10 híres színész, akik forgatás közben vesztették életüket…

(1) Philip Seymour Hoffman

(1) Philip Seymour Hoffman

Szerencsére már javarészt készen voltak az Éhezők viadala befejező részében az összes jelenetével, amikor 2014 elején drogtúladagolásban elhunyt az Oscar-díjas színész. A kimaradt jeleneteket a CGI technika segítségével oldották meg.

(2) James Dean

(2) James Dean

Mint azt tudjuk, a 24 éves James Dean autóbalesetben halt meg, épp, miközben az Óriás c. filmet forgatták vele. Az volt a filmkészítők mázlija, hogy már az összes jelenetet felvették vele, csak néhány szöveget kellett javítani, amiben Nick Adams volt a segítségükre, mivel nagyon hasonlított a hangja Jameséhez.

(3) Heath Ledger

(3) Heath Ledger

A 28 éves Heath Ledger halálát bármily hihetetlen is, de a véletlen gyógyszer túladagolás okozta még 2008-ban, mivel hat különböző gyógyszert találtak a szervezetében, ugyanis álmatlanságban szenvedett. Így nem tudta befejezni a Doktor Parnassus és a képzelet birodalmát, és emiatt ugrott be helyette Johnny Depp, Jude Law és Colin Farrell, akik a fizetésüket Ledger lányának ajánlották fel.

1 2 3 4