8 sztár, akik szenvedélyesen szeretik Jézus Krisztust

  • 1 év ago
  • 58245 Views
  • 9 7
8 sztár, akik szenvedélyesen szeretik Jézus Krisztust

Hollywood nem mindig kegyes azokhoz, akik hívők. Amikor valakiről kiderül, hogy keresztény, ízekre szedik a kritikusok, akik azt gondolják, hogy a hitnek a reflektorfényen kívül kell maradnia. Egyes sztárok éppen ezért eltitkolják a hitüket, attól tartva, hogy kemény szavakkal illetik majd őket.

Mégis akadnak olyan hívő hírességek, akik nem kendőzik Jézus Krisztus iránti szeretetüket, hanem nagy nyilvánosság előtt vállalják fel. Számtalan keresztény celeb van, aki Isten Igéjét osztja meg a rajongókkal közösségi médián, díjátadókon, jótékonysági esteken és keresztény dalszövegek, illetve szerepek révén. Nagy bátorság kell ahhoz, hogy ezek a jól ismert személyek Jézusról beszéljenek a nagyvilág előtt. Tudják, hogy bár atrocitások fogják érni őket, szilárdan tudnak állni, mert Isten velük van. Istennek szentelik az életüket. A hírnév nem állíthatja meg őket abban, hogy Istent dicsérjék. Íme 8 sztár, akik hitüket megélő keresztények.

Carrie Underwood

Carrie Underwood

Carrie sosem rest a színpadon, személyesen és a dalokban Jézus Krisztusba vetett hitét megosztani másokkal. Legtöbb rajongója régóta tudja, hogy odaszánt keresztény: sokat jótékonykodik, keresztény dalokat ír és rendszeresen tesz ki bibliai idézeteket a közösségi médiában található egyes felületeire. Konzervatív keresztényként nőtt fel Oklahomában, és férjével, Mark Fisher-rel együtt folytatta ezt az örökséget azáltal, hogy kisfiukat is elviszik minden héten az istentiszteletekre, és napi szinten olvassák neki a gyermekeknek kiadott bibliai történetekből álló könyvet. A pár az interjúkban arról beszélnek, hogy házasságukat Isten Igéjére alapozzák, és azt remélik, hogy ezzel másokat is ugyanerre inspirálhatnak.

Tom Hanks

Tom Hanks

Tom Hanks számos vallással közelről megismerkedett gyermekkorában, de valódi találkozása a Megváltóval csak gimnáziumban volt. Azóta Hanks számtalan alkalommal beszélt hitéről. 1988-ban feleségül vett egy színésznőt, Rita Wilson-t. A házaspár szilárdan elhatározta, hogy Isten a terveiknek és családi életüknek is szerves része lesz. Hanks karriere folyamatosan ívelt felfelé, számos díjat megnyert, és világhírűvé vált. Hanks minden sikerét a családjának és Istenbe vetett erős hitnek tulajdonítja. Több interjúban is említette, hogy rendszeresen jár gyülekezetbe és mélyen vallásos embernek tartja magát.

1 2 3 4