12 eltitkolt döbbenetes filmjelenet, amit még sohasem láttál

  • 2 év ago
  • 19546 Views
  • 2 0
12 eltitkolt döbbenetes filmjelenet, amit még sohasem láttál

Valamilyen rejtélyes okból kifolyólag rengeteg olyan kimaradt jelenet létezik, amit sohasem tártak fel a filmrendezők annak ellenére, hogy döntő jelentőséggel bírnának a cselekmény menetében.

Teljesen új színben tűnnek fel kedvelt filmjeink, ha megnézzük, mi is volt a rendezők fejében valójában.

12) Legendás állatok és megfigyelésük

Bármilyen kalandfilmről legyen is szó, van egy aranyszabály: ha egy meggyilkolt szereplőnek nem mutatják a holttestét, az a szereplő nem halt meg. A film egy eddig homályban maradt jelenetében Credence egy olyan hajó fedélzetére lép, mely elhagyja New York-ot.

11) A sötét lovag: Felemelkedés

Amikor Cillian Murphy (Scarecrow) feltűnik mint bíró, „száműzetésre” ítéli a foglyokat a halálbüntetés helyett, így biztosítva nekik lehetőséget arra, hogy a folyó megfagyott jegén elhagyják a várost. Van azonban egy kimaradt jelenet, melyben Jim Gordon ingerülten arra hivatkozik, hogy ügyvéd és tanúk hiányában ez nem számít jogszerű ítéletnek. Erre Scarecrow azt válaszolja, hogy ez mégiscsak több, mint amit ő adott a raboknak, ami tulajdonképpen annyit tesz, hogy minden büntetésmód igazságtalan. Batman ezek szerint gonosz, mivel Gordon-nal együtt többeket börtönbe csukatott ítélethozás nélkül.

10) A Karib-tenger kalózai

Vajon Jack Sparrow kalóz? Annyi bizonyos, hogy nem volt tolvaj, hanem kereskedő, aki együttműködött a Kelet-Indiai Társasággal. Ahelyett azonban, hogy a rabszolgákat a saját hajójába szállította volna, felszabadította őket (10:58). Vitorlása elsüllyedt, ő magát pedig kalóznak titulálták.

1 2 3 4