14 briliáns sztárdiéta, hogy megállítsuk a túlsúlyt

  • 3 hét ago
  • 14858 Views
  • 1 3
14 briliáns sztárdiéta, hogy megállítsuk a túlsúlyt

A legtöbb hírességnek gőzölgő teste van. Néhányan minimális erőfeszítéssel is képesek formában maradni, másoknak naponta az edzőteremben kell edzeniük, hogy formálják a derekukat. Természetesen egy csapat: dietetikusok és edzők, akik személyes testsúlycsökkentő stratégiát dolgoznak ki a számukra.

5) 10 naponta válts edzést.

Ha ugyanazt az edzés programot már egy ideje végzed, itt az ideje változtatni, mert az izmok hajlamosak arra, hogy alkalmazkodjanak az azonos típusú edzéshez. A legjobb eredmény érdekében 9-10 naponta cseréld ki az edzéseket. Fordíts nagyobb figyelmet a kisebb izomcsoportokra, így nem leszel túl izmos, hanem fitt és szexi.

Britney Spears egy hosszú szünet után visszatért a színpadra és a gyönyörű megjelenése nagy szerepet játszott a sikerében. 40 perces edzést végzett hetente 3-4 alkalommal, ami tartalmazott kardiot, nyújtást és kocogást. Spears az étkezési szokásain is sokat változtatott.

6) A testedzést reggel végezd.

Sok ember az esti edzéseket preferálja és lehet, hogy ez rossz. Az esti edzéseket minimalizálnod kell. Különben az ellenkező eredményt éred el: az izomnövekedés lelassul a táplálkozási hiányosságok miatt. Egy esti edzés után csak egyféle ételt fogyaszthatsz.

Christina Aguilera nagy eredményeket ért el a testsúlycsökkentésben. Nem eszik készételeket és minden reggel kocog, jógázik és heti ötször 90 perces edzésre megy.

7) Ne vegyél protein szeleteket és sportitalokat.

Még mindig azt gondolod, hogy a fehérje szelet tele van proteinnel? Ha olyan, mint egy csokis süti, győződj meg róla, hogy tartalmaz e cukrot és valamennyi alacsony minőségű fehérjét. Ezek nem hasonlítanak a halra, a csirkére, a tojásra és a diófélére. Számos sportital sok cukrot tartalmaz, koffeint és nátriumot. Igen, egy hihetetlen erős érzést adnak, de olyan gyorsan el is tűnik ez az érzés.

Jonah Hill nagyon sokat fogyott. A legfőbb motivációja a barátnője volt. Amikor abbahagyta a gyorsételek fogyasztását, az édességek és az alkohol fogyasztását, sok extra súlyt vesztett. Ma igyekszik egészségesen élni és enni és rendszeres gyakorlatokat végez.

8) Tervezd meg az étkezésed és az edzésed.

Sokkal jobb, ha követed a diéta lépéseit, mintha éhezel. Például, ha étterembe készülsz egy vacsorára, fontold meg, hogy milyen ételeket fogsz fogyasztani: keményítőben vagy fehérjében gazdagat. Ha csirkét eszel, válassz hozzá brokkolit a krumpli helyett.

Zach Galifianakis nagyszerű eredményeket ért el az extra súly ellen. Nagyon nehéz volt neki, mivel abba hagyta az alkoholizálást és a kedvenc gyors ételeinek a gyakori fogyasztását. Hosszú sétákat tesz, és mindig lépcsőzik.

1 2 3 4