Menü
Join our feeds to automatically receive the latest headlines, news, and information formatted for your club's website or news reader.

10 elképesztő filmes baki, amit nem vettél észre az Avatarban

  • 1 hónap ago
  • 86485 Views
  • 4 1
10 elképesztő filmes baki, amit nem vettél észre az Avatarban

Azt a megállapítást, hogy az Avatar egy korszakalkotó film, talán nem vitatja senki. Az Avatar 2009 decemberében bemutatott, amerikai–brit koprodukcióban készült 3D-s sci-fi film, James Cameron rendezésében. Elkészítéséhez rengeteg technikai újítást és trükköt alkalmaztak, melyek nagy részét maga Cameron találta ki és valósította meg. Érdekessége, hogy már korábbi filmje, a Titanic elkészítése előtt kiötlötte a történetet, a forgatókönyvet azonban csak a film bemutatása után írta meg. Bár a film 237 millió dolláros költségvetéssel készült, ez nem jelenti azt, hogy ne lennének benne filmes bakik.

Alábbi összeállításunkban olyan filmbéli bakikat mutatunk be, amik nagy valószínűség szerint a kedves Olvasóknak elkerülték a figyelmüket! Nektek feltűnt valamelyik?

1) Egy képkockaváltás alatt eltűnik a markolat.

2) Így fogja, majd úgy fogja… ugyanabban a pillanatban.

3) Annak ellenére, hogy a Pandora egy gázóriás körül kering, a sok hónapos kalandozás alatt egyszer sem volt napfogyatkozás.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük