Menü
Join our feeds to automatically receive the latest headlines, news, and information formatted for your club's website or news reader.

20 filmes baki, ami annyira jól sikerült, hogy végül meghagyták

  • 4 hónap ago
  • 5309 Views
  • 0 1
20 filmes baki, ami annyira jól sikerült, hogy végül meghagyták

Vannak olyan filmes bakik, amik a profi színészek improvizációinak köszönhetően sokkal jobbá teszik a filmet és a nézőnek fogalma sincs arról, hogy eredetileg nem úgy tervezték az adott jelenetet.

Az alábbiakban húsz ilyet gyűjtöttünk össze, mindenki által ismert filmekből.

1. A Keresztapa (1972)

Az alábbi ikonikus jelenetbe eredetileg nem terveztek macskát. De ő a felvételnél odasétált és felugrott Marlon Brando ölébe, aki nem esett ki a szerepéből és végül annyira jól sikerült az egész, hogy megtartották.

2. 40 éves szűz (2005)

Steve Carell-nek lehetősége volt választani, hogy maszkkal, esetleg speciális effekttel oldják meg a gyantázós jelenetet, vagy pedig igaziból legyantázzák. Ő az utóbbit választotta, az arckifejezése pedig a lehető legőszintébb.

3. Rocky (1976)

Mivel nagyon kevés pénz állt rendelkezésre a film elkészítésére, sok jelenetet az utcán vettek fel, nem statisztákkal, hanem valódi emberekkel, akik nem igazán tudták, hogy mi történik. A jelenet, amikor egy narancsot dobnak Stallone-nak, szintén nem volt betervezve.

4. A sötét lovag (2008)

Heath Ledger híres Joker-tapsa is improvizáció volt, de ez annyira tetszett Christopher Nolan-nek, hogy meghagyta.

5. A Gyűrűk Ura: A két torony (2002)

A jelenetben, amikor Éowyn a távolba néz, eredetileg nem volt betervezve, hogy leszakadjon a zászló. De annyira feldobja az egészet, hogy végül bent hagyták.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük