Menü
Join our feeds to automatically receive the latest headlines, news, and information formatted for your club's website or news reader.

10 híresség, akiknek sikerült kilábalni a teljes csődből

  • 5 hónap ago
  • 2105 Views
  • 0 0
10 híresség, akiknek sikerült kilábalni a teljes csődből

A hírnév és a tehetség nem életre szóló garancia a gondtalan életre. Sem pénzügyileg, sem emberileg. Bármelyik sztár csődbe mehet, meggondolatlan befektetések vagy akár a túlzott költekezés miatt. Onnan már csak egy lépés a teljes válság.

Vannak azonban olyan kivételek, akiknek sikerült kimászniuk a gödörből, és erősebbek, mint valaha.

1. Toni Braxton

Az „Un-Break My Heart” című sláger énekesnője kétszer is tönkrement: 1998-ban és 2011-ben. Olyan mélyen volt, hogy mindenét el kellett adnia (a díjait is beleértve), hogy kifizethesse adósságait. Ráadásul később diagnosztizálták nála a lupusz nevű autoimmun-betegséget is. Lehet, hogy végül a testi mélypont hozta el nála a felemelkedést, ugyanis rendbe tette pénzügyeit, rendszeresen fellép Broadway-darabokban, és állandó szereplője egy népszerű TV sorozatnak.

2. Brendan Fraser

A színészt a magánélete indította el a lejtőn. Válása miatt rengeteg pénze elúszott. Majd ismét balszerencse érte, nem tudott dolgozni hosszú ideig, mert megsérült a Sandy hurrikán pusztítása alatt. Azonban most úgy tűnik, minden rendben, főszerepet kapott a Trust című sorozatban, amit 2018-tól fognak sugározni.

3. Lindsay Lohan

2007-ben a Maxim magazin a világ legszexibb nőjévé választotta a színésznőt. Ugyanabban az évben többször csukták le ittas vezetés miatt. Életmódja a karrierjének is betett. Vissza kellett költöznie az anyja házába, mert nem volt elég pénze albérletre. Hosszú időre vonult vissza a nyilvánosságtól (és be egy alkoholelvonóra), majd újult erővel vetette bele magát a filmezésbe.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük