10 híresség, akiknek sikerült kilábalni a teljes csődből

  • 8 hónap ago
  • 10069 Views
  • 1 0
10 híresség, akiknek sikerült kilábalni a teljes csődből

A hírnév és a tehetség nem életre szóló garancia a gondtalan életre. Sem pénzügyileg, sem emberileg. Bármelyik sztár csődbe mehet, meggondolatlan befektetések vagy akár a túlzott költekezés miatt. Onnan már csak egy lépés a teljes válság.

Vannak azonban olyan kivételek, akiknek sikerült kimászniuk a gödörből, és erősebbek, mint valaha.

1. Toni Braxton

Az „Un-Break My Heart” című sláger énekesnője kétszer is tönkrement: 1998-ban és 2011-ben. Olyan mélyen volt, hogy mindenét el kellett adnia (a díjait is beleértve), hogy kifizethesse adósságait. Ráadásul később diagnosztizálták nála a lupusz nevű autoimmun-betegséget is. Lehet, hogy végül a testi mélypont hozta el nála a felemelkedést, ugyanis rendbe tette pénzügyeit, rendszeresen fellép Broadway-darabokban, és állandó szereplője egy népszerű TV sorozatnak.

2. Brendan Fraser

20 évvel ezelőtti filmek sztárjai, akik teljes átalakuláson mentek keresztül az évek során

A színészt a magánélete indította el a lejtőn. Válása miatt rengeteg pénze elúszott. Majd ismét balszerencse érte, nem tudott dolgozni hosszú ideig, mert megsérült a Sandy hurrikán pusztítása alatt. Azonban most úgy tűnik, minden rendben, főszerepet kapott a Bálna című filmben, amelyért ráadásul kiérdemelte a legjobb színésznek járó Oscar díjat.

3. Lindsay Lohan

Lindsay Lohan

2007-ben a Maxim magazin a világ legszexibb nőjévé választotta a színésznőt. Ugyanabban az évben többször csukták le ittas vezetés miatt. Életmódja a karrierjének is betett. Vissza kellett költöznie az anyja házába, mert nem volt elég pénze albérletre. Hosszú időre vonult vissza a nyilvánosságtól (és be egy alkoholelvonóra), majd újult erővel vetette bele magát a filmezésbe. 2022-ben érkezett az új filmje, a Karácsonyi románc.

1 2 3 4