25 híresség, aki jócskán megváltozott miután ismert lett

  • 8 hónap ago
  • 148717 Views
  • 14 18
25 híresség, aki jócskán megváltozott miután ismert lett

Hozzá vagyunk szokva a kedvenc hírességeink képeihez, így arra ritkán emlékszünk, ha máshogy néztek ki. Néha azonban csak változnak a karrierjük során.

11) Alec Baldwin

Így néznek ki ma a 80-as és 90-es évek filmsztárjai

A Baldwins a színészek egész dinasztiája: Alec és testvérei mind benne vannak a bizniszben. A színész egy szappanoperában kezdte pályafutását, de a Broadway-en is fellépett.

12) Courteney Cox

Courteney Cox, "Jóbarátok" 

A legtöbbünk számára Courteney mindig a szeretett Monica marad. Azonban a TV-pályafutása sokkal korábban kezdődött: 1985-ben hirdetéseket készített, majd belépett a sitcom Family Ties-be, majd később az Ace Ventura filmekbe szerepelt.

13) Jude Law

Jude Law

A színész a nevét egy Beatles dal a „Hey Jude” után kapta. Nagyon fiatal korban kezdett színészkedni, az Egyesült Királyság moziját járva. Ezután Hollywoodba költözött. Most az egyike a legnépszerűbb színészeknek és egy 5 éves gyermek édesapja.

14) Rihanna

10 egykori világsztár, aki jelentősen megváltozott az utóbbi években

Gyermekként Rihannának voltak családi problémái, de ez nem akadályozta meg, hogy kiadja első albumát, a Music of the Sun-t 16 évesen. Azóta világszerte népszerűvé vált.

15) Renée Zellweger

10. Renée Zellweger

Emlékszünk és szeretjük Renée Zellwegert, akit elsősorban Bridget Jones ábrázolásáról ismerünk. 2016-ban a színésznő visszatért a képernyőre a film harmadik részével, és megdöbbentett mindenkit a drasztikus megjelenésével.

1 2 3 4 5