10 filmsztár, akik drámai változáson mentek keresztül egy szerepért

  • 4 hónap ago
  • 16308 Views
  • 2 5
10 filmsztár, akik drámai változáson mentek keresztül egy szerepért

Gyakran előfordul, hogy egy színész annyira a magáénak akar tudni egy adott szerepet, hogy egészen drámai módon képes megváltoztatni a külsejét. Alábbi összeállításunkban ezúttal a legnagyobb átalakulásokat vesszük górcső alá.

Ha kell, extrém módon, egészségüket sem kímélve diétáznak, ha a szükség úgy kívánja, félre téve hiúságukat jókora túlsúlyra tesznek szert, de van, hogy épp az a dolguk, hogy életük legjobb fizikumával álljanak a kamerák elé.

1) Chris Pratt

A galaxis őrzői

Napjaink egyik legnagyobb sztárja annak ellenében kaphatta meg A galaxis őrzői vezető szerepét, hogy megszabadult a fölös kilóktól. Chris Pratt a Városfejlesztési osztály című sorozatban egy túlsúlyos embert alakít, ezért nem tudott a válogatáson megfelelő kondícióban megjelenni. A filmsztár végül 27 kilót adott le és vált a galaxis legmenőbb őrzőjévé.

2) Matthew McConaughey

Mielőtt meghaltam

Matthew McConaughey 20 kilót fogyott a Mielőtt meghaltam című film szerepének kedvéért. Alakításáért Oscar-díjjal jutalmazták. Később, egy interjú során azt állította, hogy a forgatás ideje alatt az volt a legfurcsább, hogy 60 kilósan kitisztult a feje: “Meglepően világosan tudtam gondolkodni, és három órával kevesebb alvás után is pihentnek éreztem magam.”

3) Christian Bale

A gépész

A gépész című film főszereplője Christian Bale 78 kilóról 50 kilóra fogyott le a szerep kedvéért, ami állítólag rekordfogyás a filmiparban. Diétája napi egy tonhalkonzervből és egy almából állt. Később Batman szerepe miatt ugyanennyit szedett fel.

1 2 3 4