10 híresség a filmiparból, akik nem a kedvességükről híresek

  • 8 hónap ago
  • 13589 Views
  • 2 3
10 híresség a filmiparból, akik nem a kedvességükről híresek

A rajongókkal és a kollégákkal való viselkedés igen sarkalatos kérdés, ha celebekről van szó. Akad, akit kenyérre lehet kenni… ám sajnos nem mindegyik sztár hajlik a kedvességre.

Egy-egy rosszul elsült pillanat borzasztó sokat ronthat bárki megítélésén. Akadnak is ilyen incidensek szép számmal.

1) Catherine Zeta-Jones

Catherine Zeta-Jones

Zeta-Jones tudna mesélni arról, hogy miként kell szakszerűen elvenni a gyerekek kedvét a színészi hivatástól. Egyik nagy filmje forgatásán egy 8 éves statiszta kislány összeszedte a bátorságát, hogy megossza vele álmát, miszerint színésznő szeretne lenni és kérjen pár tanácsot ehhez. De gyorsan elég kínossá vált a helyzet, mikor a színésznő így reagált: „Felém fordult, végignézett rajtam, és odavetette: gondolom, elég csinoska leszel majd hozzá. Aztán egyszerűen hátat fordított, és beszélgetni kezdett másokkal. Abban a pillanatban a szituáció kínosból átfordult egy gyerek számára abba az értelmezhetetlen érzésbe, hogy akkor most csak a külső számít?

2) Chevy Chase

Chevy Chase

Számtalan újság foglalkozott már azzal, hogy Chevy Chase nyíltan rasszista, és borzalmas vele dolgozni. Kollégái rengeteget panaszkodtak amiatt, hogy milyen bunkó módokon nyilvánul meg feléjük, és akkor még nem is beszéltünk a rajongókról. Rob Huebel – maga is színész és komikus – saját bőrén tapasztalta meg, hogy mivel jár, ha megzavarja kedvencét. Chase-szel egy színházban futott össze. Huebel üdvözölte Chase-t, akiért régóta rajongott… a jutalma egy pofon lett. És a veterán filmes még ezt is hozzátette „viccesen”: „Kölyök, nem látod, hogy épp mással beszélgetek?

3) Christian Bale

1) Batman/Bruce Wayne - Christian Bale

A színész híres arról, hogy utálnak vele együtt dolgozni a kollégái, mert képtelenség elviselni a stílusát. Ám a rajongókkal még ennél is messzebb megy. Volt publicistája szemtanúja volt annak, mikor a színész addig „oktatta ki” szívtelen és durva módon az őt megzavaró kislányokat, amíg el nem kezdtek sírni, és a szüleik arrébb nem vitték őket. Egy másik rajongóját pedig egyszerűen „kikerülendőnek” nevezte, és javasolta neki, hogy szúrjon csavarhúzót a szemébe, mert az agyba érve az megakadályozza a sikoltozást, aztán majd mondja el, hogy ment.

1 2 3 4