14 híres színész, akiről nem is tudtad, hogy már meghalt

  • 8 hónap ago
  • 55964 Views
  • 8 5
14 híres színész, akiről nem is tudtad, hogy már meghalt

Mindig sajnálatos, ha valahol egy általunk kedvelt színész halálhíréről olvasunk. Olyan is előfordul, hogy az adott színészről, akinek szeretjük a filmjét, nem is sejtjük, hogy már sajnos nincs is közöttünk.

Alábbi összeállításunkban olyan híres színészeket mutatunk, akikről nem biztos, hogy tudtad, de már sajnos nincs az élők sorában.

1) Lee Thompson Young (1984-2013)

Lee Thompson Young (1984-2013)

A 29 éves színész a karrierjét a Disney Channelen kezdte a The Famous Jett Jackson című sorozatban, tulajdonképpen ez jelentett számára az ugródeszkát a sorozatok világába. Később szerepet kapott a Flash Forward – A jövő emlékei, az Esemény, a Smallville és a Dokik című sorozatokban is, utoljára pedig a Rizzoli & Isles című sorozatban játszott, amit itthon Született detektívek címen ismerhettünk. Halálhírét az ügynöke jelentette be. “Szomorú és tragikus hírt kell bejelentenem, Lee Thompson Young ma reggelre kioltotta a saját életét. Lee több volt mint egy jó színész, ő egy csodálatos ember volt, aki hihetetlenül fog hiányozni. Kérjük, legyenek tekintettel a családja gyászára ebben a nehéz időszakban.

2) Brittany Murphy (1977-2009)

Brittany Murphy (1977-2009)

Az ifjú színésznő Atlantában, 1977. november 10-én született elvált szülők gyermekeként, és a keresztségben a Sharon nevet kapta, a Brittany tehát művésznév. 2009. december 20-án Los Angeles-i otthonához nyolc órakor hívták ki a mentőket. A TMZ forrásai szerint Murphy édesanyja a zuhany alatt talált rá eszméletlen állapotban lévő lányára. A helyszínre érkező mentők szívmegállást diagnosztizáltak, megpróbálták újraéleszteni, de a színésznő szervezete nem reagált az újraélesztési kísérletekre. A Cedars-Sinai kórházba érkezése után nem sokkal Murphyt halottnak nyilvánították.

3) Heather O’Rourke (1975-1988)

Heather O'Rourke (1975-1988)

Steven Spielberg fedezte fel és ajánlotta fel neki Carol Anne Freeling szerepét a Kopogó szellem című horrorban, melynek mind a három részében szerepet kapott. 1987-ben megbetegedett, 1988. február elsején pedig, mindössze 12 évesen, elhunyt.

4) Dominique Dunne (1959-1982)

Dominique Dunne (1959-1982)

Az 1982-es, Steven Spielberg forgatókönyve alapján készült Poltergeist – Kopogó szellem ma már népszerű kultikus horrorfilmnek számít, ugyanakkor mintha a szereplőket elátkozta volna, hogy az ijesztő történet forgatási munkálataiban részt vettek. A főszereplő szőke kislány, Heather O’Rourke mindössze 12 éves volt, amikor szívrohamban elhunyt, a Tanginát játszó Zelda Rubinsteint pedig két jelenet között értesítették édesanyja haláláról. De a Heather nővérét alakító Dominique Dunne is alig élte túl huszadik életévét: exbarátja 22 éves korában brutálisan fojtogatta, és a színésznő néhány nappal később belehalt sérüléseibe.

1 2 3 4