12 jel, hogy sokkal intelligensebb vagy, mint ahogy azt gondolod

  • 3 év ago
  • 6023 Views
  • 2 1
12 jel, hogy sokkal intelligensebb vagy, mint ahogy azt gondolod

Kételkedsz a saját intelligenciaszintedben? Íme 12 jel, ami arra utal, hogy tévedsz. Biztos, hogy felfedezel legalább kettőt közülük, ami rád is igaz.

10. Kíváncsi vagy

Az egyik londoni egyetem üzleti pszichológiai professzora arra a következtetésre jutott, hogy a kíváncsiság az intelligens emberek egyik igen fontos tulajdonsága. A kíváncsi embereknek sokkal finomabb a gondolkodásmódjuk, hosszú távon pedig érdeklik őket az új dolgok felfedezése és a saját maguk fejlesztése.

11. Törekedsz a tökéletesre

Az okos emberek gyakran maximalisták. Soha nincsenek igazán megelégedve azzal, ahogy épp a dolgok állnak. Ha sportolnak, biztosan több időt fognak gyakorlással tölteni csak azért, hogy ők legyenek a legjobb játékosok. Ha pedig nincsenek megelégedve a kinézetükkel, akár az egész ruhatárukat lecserélik vagy változtatnak az ápolási szokásaikon csak, hogy tökéletesen nézzenek ki. Az egész életük egy nagy munkafolyamat.

12. Egy igazi éjszakai bagoly vagy

Viccesen hangzik, de mint kiderült, azoknak az embereknek, akik szeretnek éjszakánként sokáig fennmaradni, általánosságban nagyobb az intelligenciaszintjük, mint a korán kelőknek. Nem épp egy természet adta képesség, hogy egyesek éjszaka is tudnak dolgozni és kreatívak. A tudósok ezért jutottak arra a következtetésre, hogy az intelligens emberek azért bújnak későn ágyba, mert a képességeik határait próbálják tágítani. Bárcsak egy kicsi alvással is túlbírnánk élni!

+1. Csúnyán írsz

A kreatív rendetlenség fogalmát már réges-rég meghatározták, sőt mára már egy kutatás is bizonyította, hogy ez a kreatív természet egyik „hajtóereje.” A csúnya kézírás is egy jel, hogy az a személy bizony rendkívül kreatív.

20 kép, ami bemutatja, mennyit változtak a diáklányok az elmúlt években

(Forrás: kuffer.hu)

1 2 3 4