Menü
Join our feeds to automatically receive the latest headlines, news, and information formatted for your club's website or news reader.

12 jel, hogy sokkal intelligensebb vagy, mint ahogy azt gondolod

  • 8 hónap ago
  • 3083 Views
  • 2 1
12 jel, hogy sokkal intelligensebb vagy, mint ahogy azt gondolod

Kételkedsz a saját intelligenciaszintedben? Íme 12 jel, ami arra utal, hogy tévedsz. Biztos, hogy felfedezel legalább kettőt közülük, ami rád is igaz.

7. Gyakran aggódsz

Egyre több és több tanulmány bizonyítja, hogy a gyakran aggódó emberek intelligensebbek, mint azok, akik nem izgatják magukat mindenen. Ennek lehetséges oka, hogy mindig gondolkoznak a cselekedeteiknek a következményein, épp ezért azon vannak, hogy minden a lehető legjobban alakuljon számukra.

8. Magas vagy

Egy a Princetoni Egyetemen végzett kutatás kimutatta, hogy a magas gyermekek jobban tanulnak, mint társaik, sőt felnőttkorukban is több pénzt keresnek. Szóval húzd ki magad! Hidd el, büszke lehetsz a magasságodra!

9. Jó a humorérzéked

A humorérzék és a magas intelligenciaszint összefügg. Egy kutatás során 400 diákkal végeztettek el egy intelligencia tesztet, ami után pedig mesékből kellett vicces jeleneteket felidézniük. Kitalálod kiknek jutott eszébe mókásabb jelenet?

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük