18 hihetetlen átalakulás, ami bizonyítja, hogy sosem késő elkezdeni

  • 3 év ago
  • 13997 Views
  • 0 2
18 hihetetlen átalakulás, ami bizonyítja, hogy sosem késő elkezdeni

Szinte alig van olyan ember manapság, aki ne lenne valamilyen formában elégedetlen a testével, és ne szeretne megszabadulni pár fölös kilogrammtól. Bármennyire is szeretnénk azonban lefogyni, a kezdő lépés valahogy mindig nagyon nehezen sikerül.

Az alábbi emberek mindennek ellenére megmutatták, hogy kellő határozottsággal és akaraterővel tényleg semmi sem lehetetlen…

(1) 3 év sincs a két kép között.

(2) Danny és Lexi egy év alatt csaknem 200 kilogrammot. A közös súlyuk közel 350 kiló volt az esküvőjük idején, de ez egyáltalán nem zavarta őket. Azonban nem sokkal azután, hogy összeházasodtak, megtudták, hogy ha nem fogynak le, akkor nem lehet babájuk. Eredményeik lenyűgözőek!

(3) Ez a pár egy év alatt tökéletes fizikai állapotba került, és 10 évvel fiatalabbnak tűnnek így. Mindezt egy újévi fogadalomnak köszönhetik.

(4) Ez a szerelmespár teljesen megváltoztatta életmódját 2 év alatt. Állításuk szerint ez nem történhetett volna, ha nem támogatnák egymást.

(5) 2013-ban ez a pár úgy döntött, hogy itt az ideje az egészséges életmód megkezdésének. Egy év múlva közel 150 kilóval lettek kevesebbek.

1 2 3 4