12 hatalmas filmes baki, amit direkt benne hagytak a filmben

  • 1 hónap ago
  • 172451 Views
  • 11 9
12 hatalmas filmes baki, amit direkt benne hagytak a filmben

Néha a spontán pillanatok olyan jól működnek, hogy kitűnnek a tervezett dolgok közül. Ez a fajta spontaneitás a filmkészítésben is jelen van. 

Alábbi összeállításunkban olyan bakikat mutatunk be, amiket észrevettek a készítők, ám mégis benne maradtak a filmben, mert csak jobb lett tőle az adott produkció. Meglepő, hogy ezek nem voltak betervezve.

1) A galaxis őrzői

A rendező, James Gunn szerint az, ahogy Chris Pratt leejti a Végtelen gömböt csakis a véletlennek és Chris bénázásának köszönhető. De mivel ez illett a karakterhez és a sármos színésznek a gömb elejtése után is sikerült szerepben maradnia, így a jelenet vágatlanul került be a végleges filmbe.

2) Neveletlen hercegnő

A gifen is látható mozzanat eredetileg nem tartozott a forgatókönyvbe. Anne Hathaway véletlen esése azonban olyan jól passzolt az ügyetlen hercegnő karakteréhez, hogy végül az egészet benne hagyták a filmben.

3) Bosszúállók

Robert Downey Jr. annyira beleolvasztotta Vasemberbe önmagát, hogy még saját szokásait is filmvászonra vitte. Ezek közé tartozott, hogy mivel Robert imád egyfolytában nassolni, ezért Tony Starkot is gyakran látni látni rágcsálni valamit. Az a jelenet például, amikor a többieket áfonyával kínálja csak improvizáció volt.

1 2 3 4