Az idei nyár 10 legjobban várt filmje

  • 5 év ago
  • 7192 Views
  • 4 7
Az idei nyár 10 legjobban várt filmje

Bár a forgalmazók el szokták kényeztetni a mozizókat a nyári időszakban, az idei szezon az eddigieknél is erősebbnek ígérkezik. Böngészd át az alábbi 10 filmből álló listát, és készítsd magad mellé a határidőnaplódat.

Melyek azok a filmek, melyeket biztosan nem fogsz kihagyni idén nyáron?

10. Mamma Mia! Sose hagyjuk abba

Mamma Mia! Sose hagyjuk abba

Tíz évvel azután, hogy a Mamma Mia! több mint 600 millió dollár bevételt hozott világszerte, visszatérünk a varázslatos görög szigetre, Kalokairire ebben az új musicalben, mely szintén az ABBA dalaira épül. A film ide-oda ingázik az időben, és megmutatja, hogy a múltbéli kapcsolatok miképp hatnak a jelenre. Így az eredeti szereplőkhöz csatlakoznak fiatal énjeik, köztük a fiatal Donnát alakító Lily James (A legsötétebb óra, Nyomd, Bébi, nyomd!, Downton Abbey).

Bemutató dátuma: 2018. július 19. (Forgalmazó: UIP-Duna Film)

9. Sicario 2. – A zsoldos

Sicario 2. - A zsoldos

Egy kíméletlen drogháborúban nincsenek szabályok… Miután a mexikói kartellek terjeszkedése egyre nagyobb méreteket ölt az Egyesült Államok területén, Matt Graver (Josh Brolin) különleges ügynök újabb véres küldetésre indul: ismét szövetkezik a hidegvérű kolumbiai bérgyilkossal, Alejandróval (Benicio Del Toro), aki évekkel ezelőtt bosszút esküdött, amikor a kartell emberei megölték a családját. A terv: Alejandrónak el kell rabolnia Isabela Reyest (Isabela Moner), a hírhedt drogbáró tizenéves lányát, hogy brutális viszályt robbantsanak ki az egymással vetélkedő kartellek között. Ám az akció kimenetelét veszély fenyegeti, és a lány sorsa az elszánt kolumbiai kezébe kerül…

Bemutató dátuma: 2018. június 28. (Forgalmazó: Freeman Film)

8. Felhőkarcoló

Felhőkarcoló 

Will Sawyer (Dwayne Johnson), aki egykor az FBI túszmentő osztagát vezette, jelenleg felhőkarcolókra specializálódott biztonsági szakértőként dolgozik. Legújabb megbízása miatt Hongkongba utazik, amikor a világ legmagasabb épülete hirtelen kigyullad, és őt kiáltják ki felelősnek. Will ellen körözést adnak ki, így kell megállítania az igazi felelősöket, tisztára mosnia a nevét, és legfőként megmenteni a családját, akik az épületben rekedtek… a tűzvonal fölött.

Bemutató dátuma: 2018. július 12. (Forgalmazó: UIP-Duna Film)

1 2 3 4