7 film, amiért érdemes lesz moziba menni júliusban

  • 6 év ago
  • 2299 Views
  • 2 3
7 film, amiért érdemes lesz moziba menni júliusban

A napokban beköszöntő július is bőven tartogat számunkra mozis élményeket, így ebben a hónapban is érdemes lesz a széles vászon elé ülni.

Ajánlónkban a hónapban debütáló filmeket gyűjtöttük csokorba. A lista bemutatás időrendjébe van állítva!

1) Sodródás (Adrift)

Tami Oldham és vőlegénye, Richard Sharp egy Tahiti-n bérelt hajóval indulnak neki a Csendes-óceánnak. Hamarosan egy hurrikán csap le körülöttük, teljesen tönkretéve hajójukat. Amikor a nő magához tér a vihar után, rájön, hogy a súlyosan sérült Richarddal együtt, tehetetlenül sodródva csak abban reménykedhet, hogy megmenti őt és szerettét valaki.

Magyar mozibemutató: 2018. július 5.

2) Haverok harca (Tag)

Minden évben, ugyanabban az időben, egy hónapra öt pár, korábbi osztálytársak összejönnek, hogy versenyezzenek egymással. Ez a hagyomány azóta tart, hogy befejezték az általános iskolát. Idén ez a „macska-egér” játék épp annak a játékosnak az esküvőjével esik egyidőbe, aki eddig még sosem veszített a játékok során.

Magyar mozibemutató: 2018. július 5.

3) Felhőkarcoló (Skyscraper)

Will Ford (Dwayne Johnson) amerikai háborús veterán, aki korábban a túszmentő egységnél dolgozott az FBI-nál. Most felhőkarcolók biztonságosságának felmérése a munkája. Legújabb megbízatása Kínába szólítja, a világ legmagasabb és legbiztonságosabbnak tűnő épületébe. Hirtelen azonban tűz üt ki, Will és családja pedig az épületben ragad.

Magyar mozibemutató: 2018. július 12.

4) Mamma Mia! Sose hagyjuk abba (Mamma Mia! Here We Go Again)

Tíz évvel azután, hogy a Mamma Mia! több mint 600 millió dollár bevételt hozott világszerte, visszatérünk a varázslatos görög szigetre, Kalokairire ebben az új musicalben, mely szintén az ABBA dalaira épül. A film ide-oda ingázik az időben, és megmutatja, hogy a múltbéli kapcsolatok miképp hatnak a jelenre. Így az eredeti szereplőkhöz csatlakoznak fiatal énjeik, köztük a fiatal Donnát alakító Lily James (A legsötétebb óra, Nyomd, Bébi, nyomd!, Downton Abbey).

Magyar mozibemutató: 2018. július 19.

5) A hihetetlen család 2. (Incredibles 2)

Egy család, akiknek a mindennapi életben extra szuper gondjai vannak. Vajon milyen nehézségek elé néznek az életben, és tulajdonképpen mennyi idő is telt el az első rész óta? Vajon újabb és nagyobb kaliberű gonosz teszi próbára a család életét?

Magyar mozibemutató: 2018. július 19.

6) Alita: A harc angyala (Alita: Battle Angel)

Alita halálos és veszélyes kiborg nő, aki nem emlékszik arra, hogy ki is ő valójában. Miközben megpróbálja feltárni múltját, kiderül, hogy ő az egyetlen, aki megtörheti a halál és pusztulás körforgását, s megváltoztathatja ezzel a világot.

Magyar mozibemutató: 2018. július 19.

7) A Hangya és a Darázs (Ant-Man and the Wasp)

Scott Lang, azaz a Hangya próbál egyensúlyozni két élete közt: miközben szuperhősként a lehetetlent is képes véghezvinni, családapaként is helyt kell állnia a magánéletében. Közben egy új küldetésre kell indulnia, de ezúttal nem egyedül, hanem Hope van Dyne oldalán. Ő dr. Hank Pym lánya, aki Darázsként szintúgy szupererőre tett szert. A küldetés során titkokat tárhatnak fel a saját múltjukból.

Magyar mozibemutató: 2018. július 26.

10 híres filmes karakter a jellegzetes vonásai nélkül

//spencer//