7 film szerda estére, amit kár lenne kihagyni

  • 6 év ago
  • 4639 Views
  • 4 5
7 film szerda estére, amit kár lenne kihagyni

A nyár közeledtével teljesen lemerültek az energiatartalékaid és egész este csak a kanapén kucorodnál?

John Wick (Film+, 21:00)

John Wick

John Wick (Keanu Reeves) nem akar túl sokat, csupán nyugodt életet. Kutyája, sportkocsija, üres és hideg lakása éppen elég komfortot biztosít számára. Azonban egy nyugdíjas bérgyilkos nem hagyhatja szó nélkül, ha ártanak neki. Előkerülnek a régi fegyverek, és John bosszúhadjáratba kezd. Ő az egyszemélyes hadsereg, akinek gengszterek és bérgyilkosok egész hadával kell szembenéznie. New York valódi csatatérré változik.

Az ördög Pradát visel (SuperTV2, 21:00)

Az Ördög Pradát visel (The Devil Wears Prada, 2006)

Andy Sachs, a frissen diplomázott főiskolás lány elkerül a New York-i divatvilág legnagyobb hatalmú úrnője, Miranda Priestly mellé. A fiatal lány egyáltalán nem illik bele a külsőségek uralta világba. A Runaway magazin álomállása nem váltja be a hozzá fűzött reményeket, főnöke pedig egyre elviselhetetlenebbé teszi számára a mindennapokat.

Sírok között (amc, 22:00)

Sírok között

Matt Scuddert (Liam Neeson ), a New York-i ex-zsaru nem hivatalos magánnyomozóként dolgozik. Egy heroin díler (Dan Stevens) felbéreli a férfit, hogy segítsen neki elkapni pár embert, akik meggyilkolták a feleségét. A nyomozás során Scuddert rádöbben, hogy a gazembereknek nem ez volt az egyetlen hasonló ügyük, és újabb gyilkosságot terveznek. A férfi versenyt futva az idővel próbálja kézre keríteni a gyilkosokat, mielőtt újra lecsapnának.

14 színész, akik drasztikus változáson mentek keresztül egy szerepért

(Történetek forrása)

//spencer//

1 2