7 szuper film a tökéletes vasárnap estéhez

  • 6 év ago
  • 2171 Views
  • 0 1
7 szuper film a tökéletes vasárnap estéhez

Alig vártad, hogy végre vasárnap legyen és mozizhass egy kicsit? Kuckózz be, csinálj magadnak egy forró teát és válassz a listáról egy filmet! (02.11.)

Men in Black (Film+, 19.00)

Men in Black

Jay (Will Smith ) és Kay (Tommy Lee Jones) különleges ügynökök, de nem a CIA-nak vagy az FBI-nak dolgoznak, hanem egy olyan szupertitkos szervezetnek, amelynek az a feladata, hogy a földönkívüliek jelenlétét kísérjék figyelemmel bolygónkon. Jay és Kay galaxis szerte hírhedt bűnüldözők, de vannak, akik így is szembe szállnak velük. Egy intergalaktikus terrorista a Földön tervez megölni két galaktikus nagykövetet. A sötét zsaruk azt teszik, amihez a legjobban értenek, harcba szállnak a gonosztevőkkel.

Száguldó bomba (Mozi+, 19:00)

Száguldó bomba

Egy tehervonat nagy mennyiségű mérgező anyagot szállít, a méreg akár egy egész várost elpusztíthat. A halálos rakomány megállíthatatlanul zakatol az amerikai tájon. A szakértők tisztában vannak azzal, hogy ha nem sikerül megfékezni a szerelvényt, akkor az egyik éles kanyarnál a vonat kisiklik, és a méreg a légkörbe kerül. A vasút két bátor alkalmazottja, Frank (Denzel Washington) és Will (Chris Pine) az elszabadult vonat után indul. Az akció sikerében senki sem bízik, az ügy veszettnek tűnik. A páros azonban úgy tűnik, jól kiegészíti egymást. Frank tapasztalata, és Will fiatalos lendülete hasznukra válik az őrült hajszában.

Terhes társaság (RTL II, 21:00)

Terhes társaság

Peter Highman (Robert Downey Jr.) élete nagy kalandja előtt áll, születendő gyermekéhez utazik, de álmában sem gondolta, hogy ehhez milyen kalandokon kell átesnie. A sors összehozza Ethannel (Zach Galifianakis), aki mindenben ellentéte, halálra idegesíti. Azonban az ellentétek vonzzák egymást, így a kontinensen átívelő ámokfutás során egyre közelebb kerülnek egymáshoz.

Felkoppintva (Viasat3, 21:00)

Felkoppintva

A huszonnégy éves Alison élete gyökeresen megváltozik egy átbulizott éjszaka után. A céltudatos tévériporter enyhén ittas állapotban összegabalyodik a semmittevő Bennel. A furcsa kaland után Alison döbbenten veszi tudomásul, hogy teherbe esett. Bár viszonylag gyorsan a baba felnevelése mellett dönt, azt már nehezebben tudja kitalálni, hogy miképp tudassa Bennel a hírt. Visszatartja a tudat, hogy a srác még nem áll készen az apaságra és az elköteleződésre. A következő kilenc hónap sorsdöntő lesz életükben.

Az időutazó felesége (Duna Tv, 21:15)

Az időutazó felesége

Henry ritka genetikai adottsággal rendelkezik: bármikor megtörténhet vele, hogy hirtelen egy másik korban, egy másik idősíkban találja magát. Bármikor bárhová vetődhet. Nyugtalan életében az egyetlen biztos pontot a felesége, Clare jelenti, akihez valahogyan mindig visszatalál. Bár szerelmük erős, beárnyékolja azt a félelem, hogy vajon gyerekük is örökölni fogja-e ezt a szörnyű adottságot, és hogy mindketten tanúi voltak Henry halálának, amelyről azonban nem tudják, mikor fog pontosan bekövetkezni.

300 (Film+, 23:00)

300

Párszáz spáratia katona a segédcsapatokkal karöltve hősisesen küzd a Xerxes vezette perzsák ellen a Thermopülai-szorosnál, hogy időt nyerjenek a görög seregek egyesítésére. Azonban amikor az ellenésg a hátuk mögé kerül, Leonidas és 300 katonája dicső küzdelmükkel örökre beírják nevüket a történelembe.

A fehér pokol (Duna Tv, 23:05)

A fehér pokol

Az alaszkai hegyekben lezuhan egy repülőgép fedélzetén egy olajfinomító dolgozóival. A nyolc túlélőnek nem csak a dermesztő hideggel, de egy farkasfalkával is szembe kell néznie.

9 fergeteges vígjáték, amely garantáltan felvidámít, ha rossz napod van

(Történetek forrása)

//Lina//