5 film szerda estére, amik garantáltan felvidítanak

  • 6 év ago
  • 4020 Views
  • 1 2
5 film szerda estére, amik garantáltan felvidámítanak

Nem vagy party hangulatban, és inkább otthon pihennél pár jó film és egy nagy adag popcorn társaságában?

Mutatjuk milyen filmekből választhatsz este! (02.07.)

Fedőneve: Takarító (Film Café, 21:00)

Fedőneve: Takarító

Jake Rodgers (Cedric the Entertainer) egy halott FBI-ügynök mellett ébred és nem emlékszik semmire, még saját kilétére sem. Balszerencséjére egy kormány elleni összeesküvésben találja magát, a kormány emberei üldözőbe veszik, mert azt hiszik róla, hogy titkos ügynök és az FBI és a CIA titkos üzelmeinek leleplezésére készül. Elkezdődik a hajsza, miközben Jake azon fáradozik, hogy kiderítse, ki is ő valójában. Mert hogy nem profi ügynök, az hamar kiderül.

Szerelem és más drogok (SuperTv2, 21:00)

Szerelem és más drogok

Jamie (Jake Gyllenhaal) igazi szívtipró, nincs nő, akit ne tudna megszerezni, és ki is használja a lehetőségeket. Emellett a munkában is sikeres. Egy napon azonban találkozik Maggie-vel (Anne Hathaway), aki másnak bizonyul, mint a korábbi nők. A férfi képtelennek bizonyul az elköteleződésre, Maggie pedig az érzéseivel küzd, de szerelmük mindkettőjük életét megváltoztatja.

Szigorúan titkos (Paramount Channel, 21.00)

Szigorúan titkos

A szocialista világrendszer bomlása akkor kezdődött, amikor az amerikai rocksztárt vendégszereplésre hívták a vasfüggönyön túlra. Az Elvis nyomdokaiban botladozó Nick Rivers egyedülálló ajánlatot kap, az NDK-ba hívják koncertezni. Arra azonban nem számít, hogy egy piszkos politikai játék egyik bábúja lesz, és a vasfüggöny mögött világuralomra törő, vérgőzös nácikkal kerül szembe. De nem esik kétségbe, fölismerve a helyzetet, kiutat keres. Az elrabolt NSZK tudós kiszabadítására indul a szívszerelmével, a tudós lányával és a földalatti mozgalom képviselőjével.

A Skorpiókirály (Viasat3, 21:00)

A Skorpiókirály

Az emberi történelem hajnalán Egyiptom területén Memnon (Steven Brand) király, a szörnyű zsarnok uralkodik. Hatalmát varázsnőjének, Cassandrának (Kelly Hu) köszönheti, aki képes megjósolni a jövőt. Memnon elhatározza, hogy leszámol a sivatagi törzsekkel. A megmaradt nomád népek most szövetségre lépnek, és felbérelnek egy harcost, Mathayust (Dwayne Johnson), hogy bánjon el Cassandrával. Mathayust azonban megigézi a nő szépsége, és ahelyett, hogy megölné, elrabolja. Mathayus Cassandrával az oldalán vezeti a törzsek csapatát, hogy letaszítsák Memnont a trónról.

Trópusi vihar (TV2, 23:25)

Trópusi vihar

A délkelet-ázsiai dzsungelben egy hatalmas költségvetésű filmet forgatnak. A háborús film sztárok sorát foglalkoztatja, azonban a kiadások ára az egekbe szökik, ezért a stúdió szeretné leállítani a forgatást. A rendező nem hajlandó eleget tenni az utasításoknak, és folytatja a munkálatokat. Stábjával egyre beljebb kerül a dzsungelbe, ahol veszélyes alakokba botlanak.

10 csodálatos film, mely garantáltan meg fogja érinteni a szívedet

(Történetek forrása)

//Lina//