5 film szombat estére, amik garantáltan felvidámítanak

  • 6 év ago
  • 3043 Views
  • 2 0
5 film szombat estére, amik garantáltan felvidámítanak

Teljesen mindegy, hogy milyen fárasztó heted volt, mert csupa olyan filmet válogattunk össze neked, amitől azonnal jókedvre derülsz!

Ha a párod is otthon van, akkor vond be őt is a ma esti nevetés-terápiába!

Jég veled! (Film+, 19:00)

Jég veled!

Négy mindenre elszánt jamaicai sportoló úgy dönt, hogy a négyes bobban indulnak a téli olimpián, Calgaryban. Semmi nem állhat az útjukba, nem ismernek lehetetlent és szereznek maguknak egy amerikai edzőt. Irv azonban egy cseppet sem boldog, amikor kiderül, hogy négy teljesen kezdő atlétával áll szemben, ám rájön, itt a soha vissza nem térő nagy lehetőség: bebizonyíthatja ország-világ előtt, mire is képes ő valójában. Az ötük előtt álló út ugyan rögös egy picit, de elszántságban, kitartásban és lelkesedésben nincs hiány. Az álom valóra válik.

Nekem 8 (RTL Klub, 19:05)

Nekem 8

Jobb lett volna meg sem születni – gondolja Nick Beam, amikor hazaérve édes kis feleségét félreérthetetlen helyzetben találja, a saját főnökével. A felszarvazott férj azt gondolja, ennél rosszabb már nem történhet aznap. Vagy mégis? A mostohasors T. Pault sodorja az útjába. Az izgága kis fekete, a botcsinálta útonálló beugrik a szerencsétlen lakli kocsijába, és megpróbálja kirabolni. Egy nappal előbb Nick talán megadóan engedett volna, de most beletapos a gázba és elrabolja kirablóját. A két vadidegen hamarosan hajmeresztő kalandokba keveredik.

Kellékfeleség (Cool Tv, 20:45)

Kellékfeleség

Danny (Adam Sandler) azért visel jegygyűrűt, hogy távol tartsa magát a bonyolult kapcsolatoktól. Ám egyszer találkozik egy nővel, aki miatt sürgősen be kell szereznie egy ex-családot, hogy hazugságait igazolni tudja. Ám ahogyan ilyenkor lenni szokott, egyik hazugság a másikat követi, ami hirtelen nagyon összekuszálja a szálakat.

Nem férek a bőrödbe (Prime, 21:00)

Nem férek a bőrödbe

Dr. Tess (Jamie Lee Curtis) egy fiatalos anyuka, mégsem képes zöld ágra vergődni kamasz lányával, Annával (Lindsay Lohan). Tess közelgő esküvőjére készülődik, amit lánya nem néz jó szemmel. Anna pedig csak a zenének él, egy rock bandában gitározik, ami viszont anyjának nem igazán tetszik. Az egyik veszekedésük után azonban furcsa dolog történik velük, arra ébrednek, hogy testet cseréltek egymással. Most már egymás problémáival kell megküzdeniük, de egyikük sem volt felkészülve ilyesmire.

Az igenember (RTL+, 21:00)

Az igenember

Carl soha, semmire nem mond igent: lételeme a tagadás. De eljön az a pillanat, amikor csődöt mond az élethez való hozzáállása, és a végletek embere úgy dönt, stratégiát vált: innentől mindenre igent fog mondani. Egy önsegítő csoporthoz csatlakozik, aminek guruja annyira meggyőző, hogy feltétel nélkül követi őt. Emiatt azonban egyre több galibába kerül, és közel sem biztos, hogy az új stratégia eredményesebb lesz a korábbinál.

14 legjobb érzelmekkel teli film, amit látnod kell

(Történetek forrása)

//Lina//