Így néznek ki a Karib-tenger kalózai sztárjai napjainkban!

  • 3 hét ago
  • 104807 Views
  • 5 6
Így néznek ki a Karib-tenger kalózai sztárjai napjainkban!

Annak idején – Jerry Bruckheimer produceren kívül – talán senki sem bízott abban, hogy egy disneylandi látványosságon alapuló filmmel sikert lehet elkönyvelni a mozikban, ehhez képest minden idők egyik legsikeresebb franchise-a kerekedett belőle és teremtett egy kultikus karaktert Jack Sparrow képében.

Lee Arenberg – Pintel

Lee Arenberg - Pintel

A Santa Monica High School-ba járt többek közt Sean Pennel, Robert Downey Jr.-ral és Emilio Estevezzel. Estevezzel közösen írtak egy darabot, amelyet Penn rendezett. 1980-ban tette le vizsgáit a Santa Monica-ban. Lee első hivatásos munkáját 1986-ban kapta meg a Mark Taper Forum-ban, ahol a „Ghetto” című színdarabban játszott, amelyet Gordon Davidson rendezett. A „Karib-tenger Kalózai” Pintelt alakította. Jelenleg visszatérő szerepe van az „Egyszer volt, hol nem volt” c. fantasy sorozatban, ahol Morgót/Leroyt játssza.

Mackenzie Crook – kalóz

Mackenzie Crook - kalóz

Lee Arenberg (Pintel) társaként találkozhattunk vele A Karib-tenger kalózai filmek első három részében, ahol az egyik kalózt formálta meg. Mellékszereplője volt a 2004-es Én, Pán Péter című filmnek is, ahol ismét Deppel szerepelt együtt a vásznon. A stáb csapatát erősítette az Al Pacinoval a főszerepben készült Shakespeare drámában, A velencei kalmárban (2004).

//Lina//

Ezt se felejtsd el megnézni:

20 éve nem vágatta le a haját, mert Aranyhajra akar hasonlítani – Most megdöbbentő képet posztolt

1 2 3 4