10 színész, akiből majdnem Bosszúálló lett

  • 1 hónap ago
  • 20258 Views
  • 1 1
10 színész, akiből majdnem Bosszúálló lett

Manapság különösen kívánatos dolog lehet a sztároknak közreműködni ezekben a filmekben, hisz a Marvel Studios filmjei nagyobb népszerűségnek örvendenek, mint valaha, így egyáltalán nem meglepő, hogy a sztárok gyakorlatilag minden követ megmozgatnak azért, hogy hősként vagy gonosztevőként, de részesei legyenek az egyre táguló képregényfilmes világnak.

(4) Emily Blunt (Fekete Özvegy)

Emily Blunt (Fekete Özvegy)

Emily Blunt azért nem tudta elvállalni Natasha Romanoff/Fekete özvegy szerepét a Vasember 2 (2010) című filmben, mert már szerződés kötötte a Gulliver utazásai című filmhez.

(5) Liam Hemsworth (Thor)

Liam Hemsworth (Thor)

Eredetileg Kenneth Branagh rendező a készülő filmben Liam Hemsworth-öt nézte ki Thor szerepére, nem pedig a bátyját, Christ. Csak a második meghallgatáson dőlt el, hogy az idősebbik Hemsworth-é lesz a szerep.

(6) John Krasinski (Amerika Kapitány)

John Krasinski (Amerika Kapitány)

Eredetileg John Krasinskit kérték fel a szerepre. A forgatás előkészületei is elkezdődtek, és már csak a főhős női partnerét kellett volna megtalálni, ám nem tudtak zöld ágra vergődni ezzel kapcsoltban (állítólag nem működött a kémia). Sokak örömére, vagy éppen bánatára Krasinski végül visszalépett, így Chris Evans lett a befutó.

1 2 3 4