8 híres színész, aki még a kilencedik iksz után is aktív

  • 1 hónap ago
  • 8614 Views
  • 1 0
8 híres színész, aki még a kilencedik iksz után is aktív

A Hollywoodi filmgyártás az 1920-as és 60-as évek között élte aranykorát. Bár a televízió megjelenése véget vetett a nagy filmek és a csillogó ruhák idejének, vannak még színészek, akik őrzik az emlékét ennek a letűnt kornak. Sőt, vannak olyan sztárok, akik képesek voltak helytállni a filmezés egy új korszakában és a mai napig aktívan játszanak. A mozifilmek mellett sorozatokban kezdtek szerepelni és meg kellett szokniuk az új Hollywoodot. Vannak, akiknek ez nem sikerült és már csak az Aranykor emlékében élnek tovább. De ha bekapcsoljuk a tévénket láthatunk olyan színészeket is, akik évtizedek óta vannak a pályán.

7) Dick Van Dyke (98 éves)

12 hűséges sztárpár, akik a nagy korkülönbség ellenére is régóta rajonganak egymásért

Richard Wayne Van Dyke amerikai színész, komikus, író és producer. Sokaknak talán a Halálbiztos diagnózis (Diagnosis Murder) című híres tv sorozatból lehet ismert, de sok más filmes szerepe is volt. Övé a 7021. csillag Hollywoodban.

8) Gene Hackman (94 éves)

8 híres színész, aki még a kilencedik iksz után is aktív

Utoljára 2004-ben láthattunk tőle utoljára új filmet, vagyis már felnőtt egy olyan generáció, akiknek lehet, hogy nem sokat mond, ha meghallják a Gene Hackman nevet. A francia kapcsolat, Nincs bocsánat, Superman, Magánbeszélgetés, Bonnie és Clyde, Lángoló Mississippi, A Poszeidon katasztrófa, Szóljatok a köpcösnek… Csak néhány emlékezetes cím egy páratlanul gazdag színészi karrierből, ami a tévés munkákat is beleszámolva több mint száz tételt számlál, amit Gene Hackman bő negyven év munkájával hozott össze.

Clint Eastwood fiatalkori fotója mindenkit felperzsel – Elképesztően jóképű volt a színészlegenda

(Forrás: evamagazin.hu)

1 2 3 4