A 90-es évek legjobb vígjátékai

  • 2 hónap ago
  • 8469 Views
  • 5 0
A 90-es évek legjobb vígjátékai

Alábbi toplistánkban összegyűjtöttünk nyolc filmet a 90-es évek legjobb vígjátékai közül, amiknek a megnézésével még boldogabbá tehetitek ezt a napot! Hozzászólásban várjuk, hogy bennetek melyik humorral teli film hagyott mély nyomot!

3. Bad Boys – Mire jók a rossz fiúk (1995)

Bad Boys – Mire jók a rossz fiúk (1995)

Két zsaru. A menő srác nagy dumával, pénzzel és csodakocsival és társa, aki rendszerető, példás családapa. Egy közös vonás van bennük, ők a miami rendőrség legvakmerőbb nyomozói. Egy gyilkosság egyetlen szemtanúja, az áldozat ismerőse csak a hírből ismert nagy dumás Lowreyban (Will Smith) bízk. Burnett (Martin Lawrence) társa távollétében – hogy elnyerje a tanú bizalmát – Lowreynak adja ki magát. Szegény, ha tudta volna, mi vár rá!

2. Truman Show (1998)

Truman Show (1998)

Truman (Jim Carrey), a világszerte nézett Truman Show című tévéműsorból, bár erről semmit sem tud. Születésekor beültették egy díszletvárosba, s azóta élete minden pillanata kamerák előtt folyik, a körülötte megforduló emberek egytől egyig színészek. Harmincévesen ébred rá az igazságra, és csupán egyetlen vágya van: meg akar szökni.

1. Reszkessetek, betörők! (1990)

Reszkessetek, betörők! (1990)

Kevin (Macaulay Culkin) szülei igazi nagy családi karácsonyra utaznak Párizsba. A felfordulásban végül csak egy “valamit” felejtenek otthon: Kevint. A hatalmas házban magára maradt kisfiú azonban cseppet sem bánkódik. Amikor már unatkozni kezdene, két ügyefogyott betörő (Joe Pesci, Daniel Stern) mászik be hozzá az ablakon. A srác nem ijed meg tőlük: százféle ravaszsággal és furfanggal bánik el a gazfickókkal.

Ő volt a csetlő-botló Caputo nyomozó a Piedone filmekben – Mi lett vele utána?

//Bengur//

1 2 3