A 90-es évek legjobb vígjátékai

  • 2 hónap ago
  • 8464 Views
  • 5 0
A 90-es évek legjobb vígjátékai

Alábbi toplistánkban összegyűjtöttünk nyolc filmet a 90-es évek legjobb vígjátékai közül, amiknek a megnézésével még boldogabbá tehetitek ezt a napot! Hozzászólásban várjuk, hogy bennetek melyik humorral teli film hagyott mély nyomot!

5. Dumb és Dumber – Dilibogyók (1994)

Dumb és Dumber – Dilibogyók (1994)

Ha Dumb (Jim Carrey) és Dumber (Jeff Daniels) féleszű lenne, akkor együtt is csak fél eszük lenne… A világ két legostobább fickója számára minden újabb eszement események szülője: megkevernek zsarut, emberrablót, kamionost és mindenkit, akit balszerencséje az útjukba söpör. Hátuk mögött eszméletlen pusztítást, totálkárt és botrányokat hagynak, és az fel sem tűnik nekik, hogy a dollármilliókkal teli bőröndjük miatt őket üldözi a fél (al)világ.

4. Nekem 8 (1997)

Nekem 8 (1997)

Nick Beam (Tim Robbins) egy – amúgy szépnek induló napon – rádöbben, hogy a felesége megcsalja. A felszarvazott férj azt gondolja, ennél rosszabb már nem történhet aznap. Vagy mégis? A mostohasors T. Pault (Martin Lawrence) sodorja útjába. Az izgága fekete beugrik a szerencsétlen lakli kocsijába, és megpróbálja kirabolni. Egy nappal előbb Nick talán megadóan engedett volna, de most inkább beletapos a gázba és – jöjjön, aminek jönnie kell – elrabolja kirablóját…

1 2 3