10 híresség különleges tulajdonságokkal, amelyek valóban egyedülállóvá teszik őket

  • 7 hónap ago
  • 6595 Views
  • 0 1
10 híresség különleges tulajdonságokkal, amelyek valóban egyedülállóvá teszik őket

Nem titok, hogy a hollywoodi iparban minden a megjelenésről szól. Gyakran látunk photoshoppolt képeket a magazinokban és a közösségi médián, amelyek hamis elvárásokat fogalmaznak meg a szépségstandardokkal kapcsolatban. Kiderült azonban, hogy a celebek ugyanolyan normális emberek, mint mi. És ahogyan senki sem tökéletes, az élet egyik leglenyűgözőbb dolga az, hogy senki sem egyformán lett megalkotva.

4) Winnie Harlow vitiligo

10 híresség különleges tulajdonságokkal, amelyek valóban egyedülállóvá teszik őket

A jamaikai-kanadai modell, Winnie Harlow nem akarja, hogy az állapota meghatározza őt. 2011-ben történt, amikor közzétettek egy YouTube-videót, amelyben arról beszél, hogy a vitiligo nem a karrierje reflektorfénye, hanem egy olyan jellemző, amelyet el kell fogadni, és amit az ilyen betegségben szenvedőknek nem szabad szégyellniük.

A vitiligo egy ritka autoimmun betegség, amely 100 emberből egyet érint. Ismeretes, hogy a vitiligo-t az immunrendszer megváltozása okozza, amelyben a pigmentképzésért felelős sejtek elpusztulnak, ami a bőr elváltozásait eredményezi. Ahogy Winnie mondja: „Azt hiszem, hogy a szépség szubjektív, a különbségek tesznek minket széppé”.

5) Seal arc hegek

10 híresség különleges tulajdonságokkal, amelyek valóban egyedülállóvá teszik őket

Néha a fizikai jellemzők személyes jegyeinkké válnak. Főleg, ha hírességekről beszélünk, mint például a brit énekes, Seal esetében, akinek arcán van néhány heg. Az évek során számos elmélet és találgatás érkezett a rajongóitól arról, hogy az énekes hogyan szerezte ezeket a sebhelyeket. Kiderült azonban, hogy ez egészségügyi állapot.

A Discoid Lupus Erythematosus a lupus egy olyan típusa, amely krónikus bőrbetegséget eredményez, amely sebeket, gyulladást és potenciálisan hegeket okoz. Legtöbbször az arcot, a füleket és a fejbőrt érinti. A zenéjéről és Heidi Klummal kötött házasságáról híres Seal folytatja pályafutását anélkül, hogy hagyná, hogy a lupus megakadályozza a sikerben.

6) Gaten Matarazzo csontbetegség

v

Ki ne szeretett volna bele Gaten Matarazzo imádnivaló szerepébe a Netflix Stranger Things című sorozatában? Akár mulatságos személyisége, akár az arca miatt, ez a fiatal színész belopta magát a szívünkbe. De azért van ezen a listán, mert Cleidocranialis diszpláziája van.

A cleidocranialis diszplázia egy genetikai csontbetegség. Gaten esetében több foga van, mint egy átlag embernek és nincs kulcscsontja. Gaten Matarazzo Instagram-profilján megosztotta, milyen együtt élni ezzel az állapottal. Mindig pozitív, és hangsúlyozza annak fontosságát, hogy többet tudjunk meg erről a betegségről.

1 2 3 4