10 filmes hiba, amit elsőre szinte lehetetlen észrevenni

  • 8 hónap ago
  • 59427 Views
  • 13 13
10 filmes hiba, amit elsőre szinte lehetetlen észrevenni

Nagyon kevés filmet forgatnak az elejétől a végéig, jelenetről-jelenetre. Az időjárástól, a színészek ütemezésétől és finanszírozásától függően előfordulhat, hogy a filmezés időrendi sorrendje változik.

4) A Gyűrűk Ura: A király visszatér

A trilógia végső részében volt meglepetés. Frodot, akit megmérgezett egy hatalmas pók, Sam mentette meg. De abban a pillanatban a Baggins megtorpant, és nem tudta gyorsan kinyitni és becsukni a szemét. Azonban a filmben ez lehetséges volt.

5) Forrest Gump

Forrest Gump barátja, Dan hadnagy úgy döntött, hogy pénzt fektet be egy „gyümölcstársaságba”. Mint kiderült, a gyümölcs egy alma volt, és a cég a legendás Apple volt. Ezt követően az egyik epizódban Gump levelet kapott az Apple Computer Inc.-től. A levél dátuma 1975. Az Apple tényleges alapítása azonban 1976. április 1-jén volt.

6) A Karib- tenger kalózai: A világ végén

A Karib- tenger kalózai: A világ végén

Az egy másik eset, amikor a filmkészítők korábban érkeztek. A kalóz történet harmadik részében, Barbossa kapitány és Elizabeth Swan, együtt a csapattal, Szingapúrba utaztak, hogy ott megtalálják Sao Feng kapitányt. A film a 18. század elején játszódik. A probléma az, hogy a modern Szingapúr története csak 1819 elején kezdődött.

1 2 3 4