10 hollywoodi színész, aki kereszténynek tartja magát

  • 10 hónap ago
  • 1169 Views
  • 0 0
10 hollywoodi színész, aki kereszténynek tartja magát

A hollywoodi kultúrában szeretnek sok pénzt költeni az ünneplésre, keményen bulizni és olyan dolgot csinálni, ami mindenki figyelmét megragadja. Azonban van pár ember Hollywoodban, aki másfajta életre vágyik.

5) Angela Bassett

Angela Bassett /Ramonda/

Basset sok híres embert alakított, mint például Rosa Parks-ot és Eszter hangját a „The Bible Experience” -ben. Ez a díjnyertes színésznő többször is beszélt a médiában Isten szeretetéről és az életére való hatásáról.

6) Kevin Sorbo

Hőseink a 80-as és 90-es évekből, akiket ma már képtelenség lenne felismerni

Sorbo most a hit alapú filmekre összpontosítja a figyelmét, amelyekről úgy érzi, hogy jobban megfelelnek az igényeinek. Az Isten nem halott című filmben ő játszotta az ateista professzort és még sok más hasonló típusú filmben láthattuk viszont.

7) Evangeline Lilly

12) Evangeline Lilly - Darázs

Lilly keresztény otthonban nőtt fel és misszionáriusként folytatta a tevékenységeit Philippins-ben tinédzser korában. A középiskolás évei alatt egy Biblia nevezetű táborban dolgozott. Az Eltűntek című film forgatása közben a munkatársai észrevették azt, hogy a Bibliáját mindenhova magával viszi. A színésznő, aki a Hobbit-ban és A Hangya című filmben is szerepelt erős véleménye van a környezetéről és a hitéről.

1 2 3