10 hollywoodi színész, aki kereszténynek tartja magát

  • 10 hónap ago
  • 1141 Views
  • 0 0
10 hollywoodi színész, aki kereszténynek tartja magát

A hollywoodi kultúrában szeretnek sok pénzt költeni az ünneplésre, keményen bulizni és olyan dolgot csinálni, ami mindenki figyelmét megragadja. Azonban van pár ember Hollywoodban, aki másfajta életre vágyik.

Ez a 10 hollywoodi színész kereszténynek tartják magukat és nem érdeklik az, ha ezzel kitűnnek a tömegből.

1) Chuck Norris

Chuck Norris

Ez a keményen küzdő férfi egy legenda a rajongói körében és a karakterei leginkább a keménységről és az igazságérzetről ismertek. Chuck Norris egy valódi keresztény ember, aki sokat írt a hitéről és arról, hogy hogyan segített másokon és szorgalmazta azt, hogy az imát és a Bibliát visszahelyezzék az állami iskolákban.

2) Patricia Heaton

Patricia Heaton

Az egyik leghíresebb szerepe az a Szeretünk Raymond című filmben volt, mint anya és feleség. Patricia Heaton a keresztény közösségben és kívül is egyaránt dolgozott. Heaton szerepelt az Erwin Brothers rendezésével az Anyabuli című filmben.

3) Kirk Cameron

10 hollywoodi színész, aki kereszténynek tartja magát

Mike Seaver-ként felnőni a Growing Pains című sorozatban sem akadályozta meg Cameront, hogy 17 évesen Krisztusnak szentelje az életét. Miután befejezet a Growing Pains című sorozatban a szereplést keresztény filmekben kezdett el szerepelni. A Szerelempróba című filmben még csak nem is csókolta meg a színésztársát a forgatás alatt.

4) Denzel Washington

Denzel Washington

Arról híres, hogy rengeteg kasszasikerű filmben szerepelt, mint például A mandzsúriai jelöltben, vagy az Emlékezz a Titánokra. Washington minden napját úgy kezdte, hogy imádkozott és Bibliát olvasott.

1 2 3