10 színész, aki sosem nézi vissza a filmjeit

  • 11 hónap ago
  • 7390 Views
  • 1 2
10 színész, aki sosem nézi vissza a filmjeit

Vannak színészek, akik már tűkön ülnek, hogy vajon hogyan sikerült a legújabb filmjük, amit hónapokon keresztül forgattak. Azonban vannak hollywoodi celebek, akiket hidegen hagy az alakításuk. 

7) Reese Witherspoon

Reese Witherspoon

Az apró termetű Oscar-díjas színésznő már a 90-es évek óta aktív és a bohókás vígjátéktól az életrajzi drámáig minden műfajban kipróbálta magát; ám inkább meghalna, mint megnézné a saját filmjeit. „Teljes amnéziában szenvedek minden egyes eddig elkészített filmemmel kapcsolatban. Nem is fogom megnézni őket, mert az eredmény csakis önutálat lehet. Ha néha mégis belenézek egy-egy jelenetbe, csak bámulok magam elé, és arra gondolok, erre nem is emlékszem. Nagyon furi érzés.Máshol azt nyilatkozta: „Ez kész kínzás. Miért akarnád végignézni, amint vagy hülyét csinálsz magadból, vagy valaki egészen mást játszol, mint aki valójában vagy?”

8) Johnny Depp

Johnny Depp

Sokan tudják – és sokan nem -, hogy Johnny Depp nem tartozik Hollywood kifejezetten magamutogató színészei közé. Ezért lehet, hogy nyilvános fellépésein szinte mindig savanyú képet vág, és nem kell ahhoz pszichiáter, hogy összefüggést fedezzünk fel ezen tény és az általa az elmúlt két évtizedben oly nagy előszeretettel viselt különböző maszkok és több kilónyi smink között. Erről ő így mesél: „Már rég eldöntettem, hogy jobban járok, ha nem nézem meg a saját filmjeimet, ami azért szívás, mert lemaradok egy csomó barátom hihetetlen munkájáról. Úgy érzem ugyanis, hogy csak rosszul járnék, és szívesebben maradok teljes mértékben tudatlan az eredményt illetően, mivel ha egyszer végeztél az általad játszott karakterrel, az ő sorsa már nem a te kezedben van.

1 2 3 4