10 színész, aki sosem nézi vissza a filmjeit

  • 11 hónap ago
  • 7387 Views
  • 1 2
10 színész, aki sosem nézi vissza a filmjeit

Vannak színészek, akik már tűkön ülnek, hogy vajon hogyan sikerült a legújabb filmjük, amit hónapokon keresztül forgattak. Azonban vannak hollywoodi celebek, akiket hidegen hagy az alakításuk. 

4) Julianne Moore

Liv Freundlich és Julianne Moore 

Nem kérdés, hogy a vörös hajú, elképesztő mennyiségű díjjal kitüntetett Julianne Moore a Hollywood egyik legtehetségesebb, legsokoldalúbb színésznője, aki annyit dolgozik, hogy valószínűleg egyszerűen ideje sincs visszanézni korábbi munkáit, az viszont elég meglepő hogy a frissen elkészült filmjeit sem nézi meg. Pedig így van, vagy ahogy a színésznő megfogalmazta . „Egyetlen saját filmemet sem láttam még. A díszbemutatóra is képtelen vagyok beülni, de még egy rendes vetítésre sem. Sokkal jobb érzés benne lenni a filmben, mint nézni azt. Az tényleg izgalmas, amihez képest a kész termék semmi újat nem tud nyújtani.

5) Tom Hanks

Tom Hanks

Imádjuk Tom Hanks-et, ugyanakkor valóban ő a szürke átlagember igazi megtestesítője még a legextrémebb szerepeiben is. Talán ez lehet az oka, hogy bár a filmtörténet számos igazi klasszikusában játszott, mégis abszurd ötletnek tartja, hogy visszanézze saját alakításait. „Nem nézem meg újra egyetlen régi filmemet sem. Az egyetlen kivétel, amit nagy szeretettel nézek meg újra és újra, az a Nyomul a banda (1996), amit én rendeztem, és amiben csak kicsi szerepem van. Annyira élveztem a forgatást, hogy bármikor, ha megnézem a filmet, mosolyt csal az arcomra. A saját alakításaimat nem nézem meg – ki tenne ilyet? Kész őrület lenne. Minden filmet megnéztem egyszer, de újra már nem akarom látni őket, hiszen nem fognak megváltozni.

6) Javier Bardem

5. Javier Bardem, mint Anton Chigurh - Nem vénnek való vidék (2007)

Ő sem tartozik azok közé, akik akár egyszer is visszanéznék saját alakításaikat, legyen az olyan csodás filmben, mint a Nem vénnek való vidék. „A tény, hogy szeretek karaktereket életre kelteni, még nem jelenti azt, hogy szeretem nézni azt, hogy a karakter saját életre kel vagy kíváncsi lennék magára az alakításra. Képtelen is lennék nézni azt a kib***ott orrot, azt a kib***ott hangot vagy azokat a röhejes szemeket. Nem tudnám elviselni. Ám amikor forgatunk, nem látom az orromat vagy hallom a hangomat, és mintha valami erősebb, mélyebb erő hatna rám, ami arra késztet, hogy kifejezzem maga,.

1 2 3 4