10 hollywoodi sztárpár, akiket a filmforgatás hozott össze

  • 1 év ago
  • 77061 Views
  • 4 16
10 hollywoodi sztárpár, akiket a filmforgatás hozott össze

Többször is hallhattunk pár olyan pletykákat, hogy filmforgatás közben olyan jó kapcsolat alakult ki a férfi és női szereplők között, hogy a produkció bemutatása után is folytatták romantikus kapcsolatukat. Sokszor ezek a pletykák hamisnak bizonyulnak, ám a rajongók nagy örömére előfordul, hogy valóban összejött a két szereplő.

Alábbi összeállításunkban az így létrejött kapcsolatokból szemezgettünk. Íme tíz hollywoodi sztárpár, akiket a filmforgatás hozott össze.

1) Benjamin Millepied és Natalie Portman

Natalie Portman 2009-ben kezdett el randizni Benjamin Millepied balett-táncossal. A pár a Fekete hattyúforgatásán ismerkedett össze, hiszen Benjamin volt a film koreográfusa. 2010 decemberében Natalie bejelentette eljegyzésüket és megerősítette a terhességéről szóló pletykákat. A pár első gyermeke egy kisfiú lett, Natalie 2011. június 14-én adott életet Aleph Portman-Millepiednek. 2012 februárjában az Oscar gálán mindketten jegygyűrűt viseltek, de nem válaszoltak a családi állapotuktól szóló kérdésekre. 2012. augusztus 4-én Natalie és Bejamin egy meghitt zsidó ceremónia keretein belül kötöttek házasságot Big Sur-ban, Kalifornia államban.

2) Freddie Prinze Jr. és Sarah Michelle Gellar

Freddie 2000-ben ismerkedett meg komolyabban Sarah Michelle Gellar színésznővel, akivel a Tudom, mit tettél tavaly nyáron című film forgatása közben már kialakult egy romantikus viszony. 2001 áprilisában eljegyezte, majd 2002. szeptember 1-én Puerto Vallarta-ban elvette feleségül. Több filmben is játszottak együtt, pl.: A Scooby-Doo – A nagy csapatban és a Tudom, mit tettél tavaly nyáronfolytatásaikban. Felesége 2007-ben, öt évi házasság után változtatta nevét Sarah Michelle Prinze-re.

3) Paul Bettany és Jennifer Connelly

Jennifer 2003. január 1-jén Skóciában férjhez ment Paul Bettany brit színészhez, akivel az Egy csodálatos elme forgatásán ismerkedett meg. Első közös gyermekük, Stellan, akit közös barátjuk, Stellan Skarsgård színész után neveztek el, 2003-ban született.

1 2 3 4