10 szuperhős, akik a valóságban is mentettek már életet

  • 1 év ago
  • 8600 Views
  • 1 1

Hősködnek, repülnek és halhatatlanok. Megszokhattuk, hogy a filmvásznon a színészek gyakorlatilag elpusztíthatatlanok és tökéletesek. De képzeljétek, ezek a dolgok nem mindig csak a filmekben történnek meg. Vannak olyan sztárok, akik a valóságban is igazi szuperhősök.

6) Jamie Foxx

Jamie Foxx

Az Oscar-díjas színész kihúzott egy embert egy égő járműből. A jármű vezetője pont Foxx Hidden Valley-i, Californiában lévő háza előtt szenvedett balesetet, majd az autó lángba borult. Hála az égnek, hogy miután hívta a 911-et, Foxx ott volt, hogy segítsen a vezetőnek, aki égési sérüléseket szenvedett és kórházba szállították.

7) Mark Harmon

Mark Harmon

1996-ban az NCIS sztárja két tinédzser fiút húzott ki az égő kocsijukból, amikor azok balesetet szenvedtek Brentwoodi otthona közelében. Egy kalapács segítségével, Harmonnak sikerült betörnie az ablakot és megmenteni mindkét fiút.

8) Tom Cruise

Tom Cruise

1996-ban a Mission Impossible sztárja segített egy 23 éves nőnek, akit elütött egy autó, míg a buszát próbálta elérni Santa Monicában. Nem csak annyit tett Cruise, hogy szólt, hogy valaki hívja a 911-et, hanem követte a lányt a kórházba, ahol fizette a 7000 dolláros kórházi számlát, amikor megtudta hogy azt nem fedezi a lány biztosítása.

1 2 3 4