Elárulta Brendan Fraser, hogyan lett belőle 270 kilós férfi

  • 2 év ago
  • 6141 Views
  • 0 0
Elárulta Brendan Fraser, hogyan lett belőle 270 kilós férfi

Egészen elképesztő a Múmia sztárjának átalakulása! A ’90-es évek végétől kezdve Brendan Fraser volt Hollywood egyik legnagyobb sztárja a Magyarországon is népszerű A múmia-szériának köszönhetően, amiben ő alakította a hősies és vicces Rick O’Connell karakterét. Pár éve sajnos eléggé lecsúszott a színész, ugyanis megsérült, volt egy durva válása és még a filmjei sem teljesítettek jól, viszont úgy tűnik, hogy éppen a nagy visszatérésre készül, hiszen szerepelni fog a legendás Martin Scorsese legújabb alkotásában – és ez még nem minden.

Brendan Fraser lesz a főszereplője a zseniális Darren Aronofsky (Rekviem egy álomért, Fekete hattyú, A pankrátor) következő filmjének, A bálna (The Whale) című alkotásnak, amiben egy több mint 270 kilós férfit alakít, aki a nehézségei ellenére nagyon szeretne közelebb kerülni a lányához, akivel elhidegült a kapcsolatuk. Hollywoodban már most azt rebesgetik, hogy Oscar-díjat kaphat az alakításáért A múmia sztárja, aki most elárulta, hogyan sikerült átalakulnia a szerep kedvéért.

Elárulta Brendan Fraser, hogyan lett belőle 270 kilós férfi

„Kemény feladat volt autentikusan megvalósítani ezt a karaktert a rendelkezésre álló sminkkel, maszkokkal, álruhával és egy kis számítógépes grafikával úgy, hogy ennek a férfinek a testfelépítése betartsa a fizika és a gravitáció törvényeit. Tanúsítom, hogy ennek a projektnek minden egyes elemét igazi profik csinálták”

– mondta Brendan Fraser, aki ezek alapján szinte minden létező módszert bevetett, hogy hiteles legyen 270 kilós férfiként. Brendan Fraser rengetegszer bebizonyította már, hogy ő egy remek színész, így nagyon sokan várják izgatottan A bálna című filmet, amiben még a Stranger Things sztárja, Sadie Sink is szerepelni fog. Akik pedig ismerik Darren Aronofsky munkásságát, azok pontosan tudják, hogy minden bizonnyal egy intenzív, mély, hatásos alkotást fogunk kapni, amiben mindenki kihozza magából a maximumot – A bálna a Velencei Filmfesztiválon fog debütálni, ami augusztus 31-től kezdődik.

12 alkalom, amikor a filmsztárok frizurájukkal üzenni akartak nekünk

(Via Promotions.hu)