Annak ellenére, hogy ki van tiltva az országból, Steven Seagal ellátogatott Ukrajnába

  • 2 év ago
  • 1520 Views
  • 1 0
Annak ellenére, hogy ki van tiltva az országból, Steven Seagal ellátogatott Ukrajnába

Steven Seagal nemrég úgy döntött, hogy ellátogat egy orosz fogolytáborba, ahol néhány napja körülbelül ötven ember halt meg egy robbanás során. A színészt 2017-ben öt évre kitiltották Ukrajnából, de úgy tűnik, hogy mégis elutazott a háború sújtotta országba.

Az amerikai színész az Ukrajnában található Olenivka börtöntáborába látogatott el, amely Ukrajna területén van, de orosz ellenőrzés alatt működik. Július 29-én több, mint ötven ember vesztette ott életét egy robbanás következtében, a túlélők pedig rabságba estek.

Putyin lelkes rajongója, Steven Seagal a lerombolt börtön elé még egy fotóra is beállt, sőt, olyan felvétel is készült róla, amelyen éppen a hadifoglyokkal beszélget. A színészt egyébként 2017-ben kitiltották Ukrajnából, miután Putyin 2016-ban állampolgárságot adott neki, amiért elhivatottan támogatta őt. Úgy tűnik, hogy Steven Seagal-t ez egyáltalán nem befolyásolta, így is ellátogatott az országba.

„A legtöbbünknek Oroszországban és Ukrajnában is vannak családtagjai és barátai. Mind a kettőre egy családként tekintek, és úgy gondolom, hogy ez egy külső tényező miatt van, aki hatalmas összegeket költ a propagandára, azért hogy a két országot egymás ellen provokálja. Imádkozom, hogy mindkét ország pozitív, békés megoldásra jusson, amely által békében és boldogan élhetünk”

– mondta a Fox News-nak februárban Steven Seagal.

18 világsztár, aki hihetetlen változáson ment keresztül az elmúlt pár évben

(Via Blikk.hu)