10 elképesztő filmes baki, amit nem vettél észre a James Bond-filmekben

  • 2 év ago
  • 25420 Views
  • 5 1
10 elképesztő filmes baki, amit nem vettél észre a James Bond-filmekben

Kedvenc titkos ügynökünkről azt már tudjuk, hogy imádja a nőket, a gyors autókat, a robbanó kütyüket és hogy soha nem hibázik. Vagy mégis? Szemfüles mozirajongóknak sikerült jó néhány apró bakit kiszúrni a több mint húsz Bond-filmben.

A rajongók összesen állítólag több mint ezer apró hibát találtak a filmek tüzetes átvizsgálása során. Ezek között vannak olyan apró hibák, mint az autókon lévő jelzések, matricák el- és feltűnése, de vannak ennél látványosabb bakik is. Ezekből szemezgettünk, a teljesség igénye nélkül.

1) Goldfinger

A film egyik jelenetében a 007-es előveszi a pisztolyát, hogy rászereljen egy hangtompítót. A mozdulat hibátlan, az egyetlen baj az, hogy míg a távolabbról felvett képeken visel nyakkendőt, a pisztolyról készült közeli képekről a nyakkendő azonosítatlan körülmények között eltűnt.

2) Goldfinger

Szintén ebben az epizódban, a golfpályán esik meg egy különös eset, ugyanis mikor egy autó elgurul Bond mellett, Goldfinger jól láthatóan ott ül a hátsó ülésen, pár pillanat múlva azonban már üres a kocsi hátsó ülése.

3) Csak kétszer élsz

Az egyik jelenetben, mikor Aki kocsijában ülnek, bár a kamera végig követi őket, a kocsi valahogy mégis átváltozik jobb kormányosról bal kormányosra.

1 2 3 4