Hihetetlen, hogy ez a 10 gyereksztár mennyire megváltozott az évek során

  • 5 hónap ago
  • 76139 Views
  • 10 6
Hihetetlen, hogy ez a 10 gyereksztár mennyire megváltozott az évek során

Számtalan kedvencünk van a hollywoodi filmekben feltűnő gyerekszínészek között, és minden egyes alkalommal, amikor belefutunk egy róluk készült mostani fotóba, meghökkenve nyugtázzuk, milyen gyorsan telik az idő.

A kedvenceink most már nem is gyerekszínészek – sőt! Meglett férfiak, csodálatos nők! De azért most is szeretjük őket – nehezen, de megbocsátjuk nekik, hogy felnőttek.

(1) Brec Bassinger

Színészi karrierje előtt szépségversenyeken vett részt, többek között a World Our Little Miss versenyen, amelyen 2009-ben díjazott is lett. Első szerepét 2013-ban a The Goldbergs című sorozatban kapta, mindössze egy epizód erejéig. Szintén ebben az évben láthattuk a Nickelodeon által vetített Hathaway kísértetlak című sorozatban, amelyben 10 rész erejéig Emma karakterét formálta meg.

(2) Zendaya

Zendaya

Zendaya Maree Stoermer Coleman 1996. szeptember 1-jén született. Amerikai színésznő, énekesnő és táncos. Legismertebb szerepe az Indul a risza! című sorozatban volt, melyben Raquel „Rocky” Blue-t alakította. Szerepelt a Bar/átok című filmben, ahol Halley Brandon-t játszotta, de több más Disney-sorozatban is feltűnt mellékszerepekben. 2017-ben Zendaya alakította Peter Parker szerelmét a Pókember: Hazatérés című Marvel moziban.

(3) Madisyn Shipman

Madisyn Shipman

Madisyn Shipman egy amerikai színésznő és modell. Legnépszerűbb szerepe Kenzie Bell karaktere, akit 2015 szeptembere óta alakít a Nickelodeon Game Shakers c. sorozatában. Madisyn színésznői karrierje mellett modellkedéssel is foglalkozik. 2017-ben többek között a Prune Magazine augusztusi számának címlapján láthattuk.

1 2 3 4