Denzel Washington ujja időnként kiugrik a helyéből – íme 15 hihetetlen, de száz százalékig igaz tény sztárokról

  • 2 év ago
  • 26937 Views
  • 8 10
Denzel Washington ujja időnként kiugrik a helyéből - íme 15 hihetetlen, de száz százalékig igaz tény sztárokról

A gazdag és híres emberek életét az egész világ figyelemmel kíséri. Az igazi rajongók minden részletet ismernek sztárjaik életrajzából és mindennapi tevékenységéből. Van azonban néhány tény, amit még a sztárok is igyekeztek eltitkolni vagy éppen beszélnek róla.

Íme néhány világhírű ember, akit hamarosan új szemszögből fogsz tudni látni.

1) Christopher Walken korábban oroszlánszelídítő volt.

Christopher Walken

A legkülönfélébb munkákat vállaltál el a celebek, mielőtt Hollywoodban landoltak volna. Christopher Walken valószínűleg mindenkin túltesz rendkívüli múltjával: 16 évesen ugyanis a nyarát egy cirkuszban töltötte oroszlánszelídítőként. Ráadásul éjszakai klubokban is táncolt, sőt még Madonna egyik klipjében is felbukkant.

2) Denzel Washington ujja időnként kiugrik a helyéből.

Denzel Washington

Denzel Washington kisgyerekként egyszer eltörte a kisujját kosárlabdázás közben, melyet nem illesztettek rendesen a helyére. Denzel ujja így görbe helyzetben gyógyult be: az egészséges ujjaival ellentétben ez időnként 45 fokos szögben behajlik az alsó ujjpercet érintve.

3) Christopher Lee mint zenész?

Saruman Christopher Lee nagy heavy metal zenész volt valaha a Manowar Band színeiben. 88 évesen vette fel első metal albumát, mellyel a Metal Hammer Magazine Award nevű díjat is bezsebelhette.

4) Kate Middleton és William herceg

Kate Middleton és William herceg

A királyi család tagjainak esküvője mindig a figyelem középpontjában van, főként ha Hamupipőke meséje válik általa valóra. William herceg és Kate esküvője sem volt kivétel, még a Guinness rekordok könyvébe is bekerült mint a legnagyobb számú élő adásban sugárzott esemény. Nem csoda, hiszen 2 milliárd ember kísérte figyelemmel élőben és televízón keresztül.

1 2 3 4