Amikor a rendezők titokban üzenni akarnak – Filmrészletek, amiket csak a szemfülesek vesznek észre

  • 2 év ago
  • 12917 Views
  • 4 3
14 fura filmrészlet, amit bizonyára nem vettél észre

Mit várunk egy jó filmtől? Általában izgalmas történetet, jó színészeket és egy kedvelt témát. Egyes rendezők meglepnek minket a részletekkel kapcsolatban, ami nagyban befolyásolhatja a film megértését.

A Toppont.hu tizennégy olyan váratlan filmrészletet gyűjtött össze, amelyet a nézők általában figyelmen kívül hagynak. Észrevetted már őket?

1) Életmentő jelenet a Ponyvaregények című filmből

Amikor Uma Thurman véletlenül túladagolja magát, John Travolta és barátja megpróbálja újraéleszteni őt. Ezt egy rögtönzött műtét segítségével végzik: adrenalint közvetlenül a szívbe fecskendeznek. A képernyő bal oldalán a játék dobozokon feliratok láthatóak, amelyek a jelenet nevét alkotják.

2) Graves medálja a Legendás állatok és megfigyelésük című filmben

Amikor a Newt Scamander (Eddie Redmayne) kihallgatta a Percival Gravest (Colin Farrell), láthatóan a zsebéből egy kinyitható medált vesz elő. A medál hasonlít a halál ereklyéi szimbólumára. Grindelwaldot a Harry Potterből ismerhetik az olvasók, akit veszélyes varázslónak hívnak, mivel megszállottan birtokolja a halál ereklyéit.

3) Anakin Skywalker és Obi-Wan Kenobi elszakadása a Star Wars III-ban

Mielőtt Anakin Skywalker lett Darth Vader, Obi-Wan Kenobival tanult, aki egy hatalmas Jedi, az Erőhöz tartozott. A legutóbbi találkozásuk során, mielőtt Skywalker átállna a sötét oldalra, a fény elrendezése előre jelzi az események folytatását.

4) Adam Brody pólója a Mr. és Mrs. Smith-ben

A film forgatókönyve szerint a Smith-ék vadásznak Benjamin Danz-re (Adam Brody). Miután elfogták, Smith-ék kihallgatták Danz-et, aki Fight Club pólót visel. Úgy gondoljuk, hogy Brad Pittnek nagyon tetszett ez a jelenet.

1 2 3 4