8 bizonyított női jellemvonás, amit a férfiak a legvonzóbbnak tartanak

  • 3 év ago
  • 7316 Views
  • 1 1
8 bizonyított női jellemvonás, amit a férfiak a legvonzóbbnak tartanak

Annyi, de annyi alkalommal előkerül az a kérdés, hogy mi tetszik a nőkön a férfiaknak, mit tartanak vonzónak, mi az, ami vágyat kelt bennük… és számtalan válasz is született erre a kérdésre.

A BrightSide most egy afféle “brit tudósok” vagy “amerikai kutatók megmondják” listát írt arról, mit néznek meg a fiúk a lányokon, mi az, ami vonzza őket. Mivel az összeállítással mi is tudnánk vitatkozni… arra kérünk benneteket, ti is tegyétek ezt, kommentben!

1) A nők alakja

Amikor egy férfi megnézi a nőt, a cikk állítása szerint közben tudta alatt azt méri fel, hogy vajon képes-e a gyermekét kihordani vagy sem. Ezért a férfi agy állítólag a nagyobb csípőjű és kisebb derekú nőkre van ráállva, merthogy a nő legyen egészséges és termékeny. Az erre vonatkozó kutatások eredménye a cikk szerint az, hogy a női testnél az számít, hogy a csípő megfelelően széles legyen a gyermekszüléshez. (A cikkben az ideális derék-csípő arány 7:10.)

2) Mosoly!

Szerintük a mosoly fontos a hímneműek számára, felkelti az érdeklődésüket, a mosolygó nők nyitottnak tűnnek, és olyannak, aki nem utasítja vissza a flörtölést. Ez a cikk szerint azért nem ilyen egyszerű, mert a fiúk a lányok fogait is nézik, hogy mennyire ápolt vagy ápolatlan, sárga-e stb. Nem a tökéletes hollywoodi mosolyt keresik, csak tudni szeretnék, például azt, hogy büdi-e a nő lehelete. A szép, egészséges fog jelzi, hogy milyen géneket örökölt a nő, és hogy egészséges-e.

1 2 3 4