16 csóktípus, amit csak azok ismernek, akik voltak szerelmesek

  • 2 év ago
  • 13087 Views
  • 3 2
16 csóktipus, amit csak azok ismernek, akik voltak szerelmesek

Tudtad, hogy több, mint 100 féleképpen tudunk csókolni, és hogy mindegyik más érzelmet fejez ki? Az ajkak sok mindent felfedezhetnek egy személyben és viselkedésében a kapcsolat során.

13) A vámpír csók.

A vámpír csók egy piros jel vagy egy kis zúzódás. Ez egy emlékeztető, nem csak egy személy számára, hanem a körülöttük lévők számára is, hogy a személy kapcsolatban él.

14) Egylaki csók.

Arra értendő, ha valaki “csak” az egyik ajkát használja (az alsó vagy felső). Ez a boldog emberek csókja, akik igazán szerelmesek és közös terveik vannak a jövőben.

15) Az eszkimó csók.

Igaz nem igazi csók, hanem egy aranyos formája a szeretet kinyilvánításnak. Egy eszkimó csókban a partnerek dörzsölgetik az orrukat oda-vissza. Az emberek meg vannak győződve, hogy ilyen a csók azok között az emberek között, akik hideg éghajlaton élnek. Az orrukat dörzsölték, hogy elkerüljék az ajkuk összefagyását. Ezenkívül egyes afrikai országokban ez a gesztus a kézfogás jele is lehet.

16) Az alsó ajak harapása.

A francia csók egyik formája, ahol az egyik partner gyengéden harapja a másik ajkát. Egy ilyen csók egy elbűvölő karakterről és egy belső szenvedélyről szól, amely kitörhet.

+1) Testi kapcsolat.

Ez az egyik leggyakoribb és leginkább kiegyensúlyozott csók. Ez elég erős és meglehetősen szenvedélyes, találkozásnál és elbúcsúzásnál. Ha így, nyilvános helyen csókolsz, az emberek nem fognak zavarba jönni. Az is fontos, hogy a tested közel legyen a másikéhoz.

12 fénykép, amely megmutatja, hogy mennyit változott a világunk az elmúlt 100 évben

(Forrás: erdekescikkek.com)

1 2 3 4