6 vicces történet nőgyógyászoktól, amit nem bírsz ki nevetés nélkül

  • 3 év ago
  • 29009 Views
  • 5 1
6 vicces történet nőgyógyászoktól, amit nem bírsz ki nevetés nélkül

Néhány beszámoló szerint volt olyan hölgy, aki úgy szült meg két gyermeket, hogy közben azt sem tudta, mi az a menstruáció, de olyan férfi is akadt a páciensek között, aki vállalta azt, hogy párja helyett szedi a fogamzásgátló gyógyszert, mit sem sejtve, hogy semmi hatása nem lesz.

Íme néhány vicces, ám ugyanakkor szomorúnak is ható történet.

1) “Egyszer egy hölgy érkezett kontrollra, a karjában a 6 hetes gyerekével, aki jóízűen itta a kakaós kávét a cumisüvegéből, így elmagyaráztam neki, hogy a gyerek még túl kicsi ahhoz, hogy kakaós kávét igyon. Ekkor a nő közbevágott, hogy az nem kakaós kávé, hanem igazi kávé, és a gyerek imádja. Ekkor éreztem, hogy le kell ülnöm a székre.”

2) “Egy dühös pár azért keresett fel, mert annak ellenére, hogy felírtam a fogamzásgátlót, a lány teherbe esett. Amikor megkérdeztem, hogy szedte-e a lány rendszeresen, az a válasz érkezett, hogy gyomorpanaszai alakultak ki, így a férfi hősiesen felvállalta, hogy ezentúl ő szedi be a tablettákat.”

3) “A gyerekgyógyászaton vagyok asszisztens, és egy kismamának többször el kellett mondjam, hogy miért nem tesz jót a gyereknek, ha szénsavas üdítőt tölt a cumisüvegbe.”

1 2