12 férfi tulajdonság, amitől a nők teljesen megőrülnek

  • 3 év ago
  • 6630 Views
  • 0 4
12 férfi tulajdonság, amitől a nők teljesen megőrülnek

Lehet legyinteni, és azt mondani, hogy ezeknek nagy része közhely, de be kell látni: a hölgyek tényleg ezeket a kvalitásokat keresik egy férfiban.

Íme 12 tulajdonság, ami egy igazi férfit jellemez a nők felmérése szerint.

1) Ügyesen boldogul a ház körül

Minden nő szereti, ha egy férfi ügyes kezű, nem riad meg egy fúrógép látványától, és a konyhában is jól boldogul.

2) Jó modor

Ez a tulajdonság manapság nagyon kapós. Kevés igazi úriember maradt a mai világban. Ha ismered és gyakorlod is az illemszokásokat, jelentős előnyöd van másokkal szemben.

3) Intelligencia

És most itt nem az IQ-ról van elsősorban szó. A nők olyan férfit keresnek, akik bölcsek, józan gondolkodásúak és úgy hoznak döntést, hogy előtte azt jól átgondolják. A legtöbb nő szereti, ha biztonságban érzi magát a férfi mellett, és számíthat rá.

4) Megértés

A legtöbben azt szeretnénk, ha valaki anélkül is megértené a gondolatainkat és érzéseinket, hogy akár meg kéne szólalnunk. Ez általában néhány év együtt élés után lehetséges. De mégis van, hogy valaki olyannal találkozol, aki mellett úgy érzed, hogy olyan, mintha már az idők kezdete óta ismernétek egymást. Amikor együtt vagytok, elönt a melegség és a meghittség.

5) Megbízhatóság

Semmi garancia nincs arra, hogy egy friss kapcsolat örökké fog tartani. De ha egy szavahihető és megbízható ember vagy, könnyebben el lehet ezt képzelni.

6) Egyediség

“Nem olyan, mint a többi. Ő az igazi.” A nők gyakran gondolják azt, hogy “másik felük” egyedi és utánozhatatlan. Sokkal könnyebb beleszeretni valakibe, aki valóban különleges.

7) Romantikusság

Egy romantikus férfi az, amit a nők már egészen kiskoruk óta keresnek az életükben. Egy ilyen férfi a nő életét folyamatos ünnepséggé változtatja, és sosem felejti el érzékeltetni őt, hogy mennyire fontos a számára.

8) Bőkezűség

És ez nem csak a pénzről szól. Például, sokan nem bőkezűek a figyelmükkel. Mások a szerelem kimutatásával és a pozitív érzelmekkel bánnak szűkmarkúan.

9) Céltudatosság és energikusság

Női egyenjogúság ide vagy oda, a legtöbben szeretik, ha a férfiak hozzák meg a döntéseket, szem előtt tartva mindkét fél érdekeit. És különben is, senki nem szereti az olyan férfiakat, akik lusták és bátortalanok. Egy igazi nő-mágnes ambiciózus és lelkes.

10) Férfias viselkedés

Az olyan nemes tulajdonságok egyvelegét értjük ez alatt, mint a nagylelkűség, bátorság és határozottság. Ezek mind olyan dolgok, amelyeknek az okos nők nem tudnak ellenállni.

11) Humorérzék

Egy jó poén képes megtörni a jeget. Viszont a túlzásba vitt viccelődés sem segít abban, hogy jó benyomást kelts egy nőben. Úgy fog rád tekinteni, mint egy bohócra, és nem fog komolyan venni. De ha jó humorérzéked van, szerencsés vagy – a nők legnagyobb része ezt a tulajdonságot a magas intelligenciához társítja.

12) Figyelem és gondoskodás

Mindenki szereti ha figyelnek rá, és ha foglalkoznak vele. A nők ezeket a tulajdonságokat keresik egy férfiben, mert jövőbeni gyermekeik apjának rendelkeznie kell ezekkel a kvalitásokkal.

20 fotó bizonyítja, hogy Dwayne Johnson a legjófejebb hollywoodi sztár napjainkban

(Forrás: Brightside és Látnodkell)