10 világmárka és a mögöttük megbúvó ismert arc

  • 3 év ago
  • 95052 Views
  • 8 4
10 világmárka és a mögöttük megbúvó ismert arc

Nap mint nap látjátok a világcégek emblémáit, de néhány apró részletet ennek ellenére csak kevesen vesznek észre – vagy kevesen ismerik a jelentésüket.

9) A fiú, aki minden müzlis dobozon szerepet kapott

1972-ben John Gilchrist szerepet vállalt a Life reggeli gabonapehely reklámozásában. Nagyon népszerűnek bizonyult, és az elkövetkező 12 évben az arca látható volt a tévében is. John már több, mint 200 hirdetésen van túl, de továbbra is müzlis reklámarc áll hozzá a legközelebb. John elismeri, hogy nincs egyértelmű emlékképe a forgatásról, hiszen csak három éves volt akkoriban. John most New Yorkban él, és egy nagyvállalat hirdetési vezetőjeként dolgozik.

10) A kislány a Pepsi reklámból

Az 1990-es évek végén és a 2000-es évek elején egy aranyos, göndör hajú lány vált a Pepsi hirdetések sorozatának csillagává. Kiderült, hogy ő valójában a színész, Jesse Eisenberg (The Double, The Social Network) híres nővére volt. Hallie Eisenbergnek nevezik, most 24 éves, és teljes munkaidőben színész is, aki többek között a Bicentennial Man és a Holy Rollers szerepében játszott. A Broadwayen is dolgozik.

18 tabuk nélküli életkép egy fiatal házaspár mindennapjaiból

(Forrás: Brightside)

1 2 3 4