14 legjobb érzelmekkel teli film, amit mindenképpen látnod kell

  • 2 év ago
  • 21215 Views
  • 0 2
14 legjobb érzelmekkel teli film, amit mindenképpen látnod kell

Beköszöntött a tavasz. Ennek az időszaknak a beköszöntével előtérbe kerülhetnek az érzelmekkel teli filmek.

Egy forró tea, egy pihe-puhatakaró és máris kezdődhet az érzelmi filmmaraton.

14. P.S. I love you /P.S. I Love You, 2007/

P.S. I love you /P.S. I Love You, 2007/

Holly (Hilary Swank) és Gerry (Gerard Butler) csodálatos házasságban élnek, de a férfi egy betegség következtében meghal. Holly teljesen összetörik, nem akar tovább élni. Gerry még halála előtt gondolt felesége jövőjére, és hamarosan elkezdenek érkezni azok az üzenetek, amelyeket előre felvett. Az elsőt a lány harmincadik születésnapján kapja, melyben Gerry megkéri, hogy mozduljon ki otthonról. A gyászoló özvegy az üzeneteken keresztül szép lassan visszatalál az élethez.

13. Szilaj, a vadvölgy paripája /Spirit: Stallion of the Cimarron, 2002/

Szilaj, a vadvölgy paripája /Spirit: Stallion of the Cimarron, 2002/

Az emberekkel első ízben találkozó Szilaj ellenáll a betörésnek, még akkor is, amikor barátságot köt egy bátor lakota ifjúval, Kis Patakkal. A bátor csődör a szerelmet is megismeri egy gyönyörű, foltos, Szelíd nevű kanca képében, miközben a régi nyugat egyik legnagyobb hősévé válik, akiről azonban nem szól a fáma.

12. Aranyhaj és a nagy gubanc /Tangled, 2010/

Aranyhaj és a nagy gubanc /Tangled, 2010/

Flynn Rider, a királyság legsármosabb és legkeresettebb bűnözője egy furcsa toronyban próbál menedéket találni – ehelyett azonban fogságba ejti őt Aranyhaj, a 21 méter hosszú hajkoronával rendelkező szépség. Aranyhaj ki akar szabadulni a rabságból, és megállapodást köt a tolvajjal. Kalandjaikon elkíséri őket egy aggodalmaskodó kaméleon, egy mindenlében kanál ló és a mufurc gengszterbanda is.

11. Szelíd szerelem /Love Comes Softly, 2003/

Szelíd szerelem /Love Comes Softly, 2003/

Házasságuk során egy ígéretet nem sikerült betartaniuk. Hogy sosem lesznek szerelmesek. Egy asszony álma az új életről vállalkozó kedvének, bátorságának és belső erejének próbatételévé válik. Marty egy szekéren érkezik az amerikai határvidékre, hogy új életet kezdjen. Egy előre megjósolhatatlan tragédia folytán az asszony megözvegyül, és úgy érzi, a jövő nem tartogathat már számára sok jót. Ekkor dönt úgy, hogy elfogadja a szintén özvegy Clark Davis ajánlatát és hozzámegy a férfihoz, akitől azonban nem remélhet mást, mint egy kényelmes, de szerelem nélküli házasságot, mely csak a következő tavaszig szól. Amint eljön az ideje, hogy Marty visszainduljon szülővárosába, egyre több kétség gyötri és felfedezi magában a szerelmet, melyre már sosem tartotta képesnek magát új férje iránt.

1 2 3 4