12 hatalmas filmes baki, amit direkt benne hagytak a filmben

  • 2 hónap ago
  • 172554 Views
  • 11 9
12 hatalmas filmes baki, amit direkt benne hagytak a filmben

Néha a spontán pillanatok olyan jól működnek, hogy kitűnnek a tervezett dolgok közül. Ez a fajta spontaneitás a filmkészítésben is jelen van. 

10) Gyűrűk Ura: A Gyűrű Szövetsége

Az, hogy az itt látható jelenet nem fordult tragédiába, csak Viggo Mortensen lélekjelenlétének volt köszönhető. A kés, amit az ork színész véletlenül tényleg elhajított, közvetlenül Viggo feje mellett repült el. Kardjával azonban az utolsó pillanatban sikerült eltérítenie a veszélyes fegyvert. Nagyon úgy néz ki, hogy a színész jó hasznát vette a forgatásokat megelőző harci képzésnek és így a film is egyel több gyomorszorító pillanattal bővülhetett.

11) Éjféli Cowboy

Dustin Hoffman szó szerint magára öltötte Enrico Rizzo, azaz Patkány alakját. Amikor Hoffmant majdnem elütötte egy taxi a forgatás alatt, ösztönből karaktereként reagált, ezt pedig benne hagyták a filmben is.

12) Casino Royale

Ez az emlékezetes pillanat csak véletlenül került bele a kasszasikerbe. Daniel Craig vízbe esett a kamera azonban nem állt le. Így aztán végül a szokásos, dögös Bond-lány helyett a 007-es ügynök sétált ki fürdőgatyában az óceán habjaiból. Egyébként a fürdőnadrág egy aukción kelt el, kb. 72,000 dollárért.

Hihetetlen átalakuláson ment át John Goodman: 90 kilót fogyott (Fotók!)

(Eredeti forrás: Brightside; Magyar forrás: Femcafe)

1 2 3 4