12 sztár, aki győzelmet aratott a drogfüggőség fölött

  • 5 hónap ago
  • 51663 Views
  • 4 3
12 sztár, aki győzelmet aratott a drogfüggőség fölött

Az alkohol- és drogfüggőség a modern ember egyik legégetőbb problémája. A drog- és alkoholfüggőség burjánzik a világon, hatalmas kárt okozva az emberek életében, és sok családot tesz tönkre. A celebek sem kivételek ez alól, sőt! Életmódjuk miatt még könnyebben elhasalhatnak ebben a problémában.

(7) Kristin Davis

Kristin Davis

Kristin Davis folyton lámpalázas volt, ezért inni kezdett, hogy bátorságot nyerjen. 25 évesen már alkoholista volt. Legjobb barátja segített neki kijönni ebből a függőségből. Azóta nem volt visszaesése. Még egy szerepet is elutasított, méghozzá a Szex és New York című filmben, mert a forgatókönyv szerint koktélt kellett volna innia. „Féltem akárcsak egy pohá bort is inni. Jól érzem magam alkohol nélkül, és nem akarok kockáztatni”- mondta vissza Davis.

(8) Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe

A Harry Potter szerep úgy tűnt, megártott Radcliffe-nek: depresszióba süllyedt. Miközben az utolsó jeleneteket vették fel, mindig részegen ment el a forgatásra. A 2995 portálon bevallotta, hogy alkoholista. Azért elképesztő a függősége elleni küzdelme, mert egy pillanat alatt le tudta tenni az alkoholt. „Állandóan idegösszeomlást kaptam, ezért hatalmas ivászatokat tartottam. Aztán egy nap elmentem öt percre sétálni, és közben egyszer sem éreztem a vágyat, hogy alkoholt igyak. Ekkor jöttem rá, hogy friss levegőre és mozgásra volt szükségem. Manapság minden nap edzek vagy mozgok, és egyáltalán nem iszom”- vallotta.

(9) Samuel L. Jackson

Samuel L. Jackson

Bár Jackson a Morehouse College dráma szakán tanult Atlantában, nem kapott szerepeket az alkohol és drogfüggősége miatt. 1980-ban jelentkezett rehabilitációra, ami sokat segített neki. Azóta Jackson számtalan filmben szerepelt, és sok díjat nyert. Kiváló színész, mintaférj és mintaapa.

1 2 3 4