14 keresztény híresség, akik nyíltan vállalják az Istenbe vetett hitüket

  • 5 hónap ago
  • 17534 Views
  • 2 3
14 keresztény híresség, akik nyíltan vállalják az Istenbe vetett hitüket

Ezek a színészek, énekesek, és atléták büszkén hirdetik hogy Istenbe vetett hittel élnek minden nap. Az elmúlt évtizedben Hollywood legnagyobb csillagai beszámoltak hitükről, néhány esetben pedig Isten hiányáról az életükben. Sok színész, zenész és sportoló elmondta, hogy sikerre tudják vinni a napjaikat Istenbe vetett hitük miatt.

5) Carrie Underwood

Carrie Underwood

Carrie Underwood zenéjében és dalszövegében nyíltan énekel Istenről és hitéről. Mind e közben egy nagyon nehéz időszakot is átélt, hiszen egyik terhessége félbeszakadt és elvetélt. A People magazinnak tett interjújában elmondta, hogy állt ehhez a nehéz élethelyzethez. Az imák és az Istenbe vetett hite tartotta meg. Sajnos egy hasonló, vetéléssel kapcsolatos élmény következett az életében, de imádkozott és amikor elment az orvosához a panaszával, a nőgyógyász azt mondta minden rendben van Vele és a kisbabájával is.

6) Reba McEntire

14 keresztény híresség, akik nyíltan vállalják az Istenbe vetett hitüket

Reba McEntire country énekesnő mindig nyíltan vállalja Istenbe vetett hitét. A CMT-nek adott interjújában így szólt: A hitem segített át a borzasztó élethelyzetekben az életem egészében. Számíthatok rá, bízhatok benne, vezet engem. Támogat és tanácsot ad mindenben.

7) Chip és Joanna Gaines

14 keresztény híresség, akik nyíltan vállalják az Istenbe vetett hitüket

Chip és Joanna Gaines az egykori Fixer Upper sztárok mindig nyíltan beszéltek a hitükről, és nemrégiben a helyi gyülekezetet invitálták meg a Magnolia piacukra. A Magnólia történetében Joanna azt írta: „Eljutottam oda, hogy úgy gondolkodjak Istenre, mint egy kegyes barátra, aki kísért engem az életem útján, egy barátomra, aki segített a terheim hordozásában és szólt hozzám. Segített változni hogy azzá váljak aki előtte kedves.”

8) Denzel Washington

Déja Vu (Deja Vu, 2006)

Denzel Washington az Oscar díjas színész, legenda a Parade magazinnak azt nyilatkozta, hogy háromszor olvasta a Bibliát előröl és visszafelé is, véleménye szerint a lényeg ebben a könyvben van. Hisz abban hogy a szeretet a legfontosabb üzenete.

1 2 3 4