11 meghökkentő tény, melyeket biztos nem tudtál ezekről a filmekről

  • 5 hónap ago
  • 54554 Views
  • 11 8
11 meghökkentő tény, melyeket biztos nem tudtál ezekről a filmekről

Sok érdekes részlet rejlik legkedveltebb filmjeinkben, melyeket tényleg csak akkor veszünk észre, ha különösen figyelmesek vagyunk. Előfordul, hogy a véletlennek tűnő egybeesések a való életben cseppet sem véletlenek.

4) A közismert Sherlock sorozat harmadik évadában megismerkedünk a Holmes családdal: a szülőkkel és Mycroft-tal. Az elképesztő csak az, hogy a kedves, idős hölgy és úriember tényleg Benedict Cumberbatch édesanyja és édesapja.

5) A figyelmes nézők észrevehették, hogy a Bosszúállók: Ultron kora és a Thor: Ragnarök című filmekben Thor-nak van egy hajtincse Loki hajából fonva. Ennek a különös kiegészítőnek az okát nem tudjuk, de egyes teóriák szerint ezekben a pillanatokban Thor halottnak hiszi testvérét, így a tincs emlékezteti őt fiútestvérére.

6) Az Eredet 2 óra 28 perces, ami utal Édith Piaf Non, je ne regrette rien című dalára, ami 2 perc 28 másodperces. Ez a dal segíti a karaktereket visszajönni az álmukból. Ha összeadod a szereplők nevének kezdőbetűit, Dom, Robert, Eames, Arthur/Ariadne, Mal és Sato, a „dreams” (álom) szót kapod.

1 2 3 4